Tabellen efter tre omgångar:
4. Everton 3 2 1 0 +2 7p DWW
16. Sunderland 3 0 1 2 -2 1p LLD

Hemma:
Sunderland 1 0 0 1 -1 0p

Borta:
7. Everton 1 1 0 0 +1 3p

Troliga startelvor:
Sunderland: Mika; Manquillo, Djilobodji, Kone, Aanholt; Rodwell, Mcnair; Januzaj, Gooch, Watmore; Defoe.

Everton: Stekelenburg; Coleman, Jagielka, Williams, Baines; Gueye, Barry; Bolasie, Barkley, Mirallas; Lukaku.

Klassskillnad.

Har rekat Everton tidigare i denna inledning på serien, med framgång. Tycker Everton oftast ser starka ut till en början på säsongen men tappar ju mer serien går. Nu har man dock ett spännande lag med Stekelenburg mellan stolparna och nyförvärvet Enner Valnecia anslöt från West Ham. Säkert på ecuadorianen kommer att stärka offensiven. Laget spelar ett rakt och effektivt spel som ger mycket i utdelning. Spelade lika i premiären mot Tottenham, besegrade sedan WBA (1-2) på bortaplan och Stoke (1-0) hemma.

För Moyes och Sunderland har det dock börjat mindre lovande. Två raka förluster mot Man City (2-1) och mot Middlesbourgh (1-2). Spelade senast lika borta mot Southampton. Sunderland hade då svårt att få igång ett kontinuerligt spel och de långa bollarna snarare straffade laget. Defoe tog ledningen på straff, innan Rodriguez kvitterade till slutresultatet 1-1. Sunderland hade bara 5 skott totalt i matchen, så Moyes ska vara väldigt nöjd med en poäng där. Anfallaren Fabio Borini har skadat sig nyligen också.

Läget i lagen:
Sunderland saknar:
Vito Mannone (2), Fabio Borini (1), Lee Cattermole, Bille Jones, Sebastian Larsson, Victor Anichebe, Jan Kirchhoff
Everton:
Darron Gibson, James McCarthy (2), Muhamed Besic, Matthew Pennington, Tyias Browning, Tom Cleverley (1)

Skadorna på Mannone och Borini väger tungt för Sunderlands del. Moyes lär bli tvungen att slänga in nyförvärvet och tredjemålvakten Mika, då förstamålvakten (Mannone) samt andramålvakten Jordan Pickford är skadade.

Victor Anichebe värvades från Everton till Sunderland i slutet av transferfönstret men rapporterna säger att han är otränad. Återstå att se om han kommer spela eller ej.

Jag tror Everton väger tyngst i detta möte. Ska bli intressant att se hur tredjemålvakten sköter sig i mål. Lagen kommer tillbaka från landslagsuppehåll och lär vara spelsugna med klubblaget återigen.

Kan inte se Everton kamma hem noll poäng i detta möte och då finns det god chans till en vinst för de blåa här. 2.05 tackar vi för och tar emot!

Jag spelar Everton vinst till 2.05 med 2/5 units, hos bet365 . Ett odds som säkerligen kommer att sänkas.

www.spreadsheet.se/holmbergake1

Twitter@HolmbergAke1
This is the stats tab
This is the post tip