SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sverige "tar emot" Armenien i U21kvalet på tisdagen.
Mitt speltips: Asian -2,5 på Sverige. Spelet sitter om Sverige vinner med 3+ mål.
Odds 1.93 hos bet365 .

En match som till en början var tänkt att spelas i Helsingborg, men som nu har flyttats till Lublin i Polen pga inreseförbudet som råder i Sverige med anledning av coronapandemin. En nackdel för Sverige såklart, att få en hemmamatch flyttad till en i stort sett neutral plan.

Blev en enkel resa för Sverige mot Luxemburg i fredags. Ett motståndarrött plus förvaltad straff hjälpte laget att surfa fram till en 4-0-seger. Behövde inte bränna särskilt mycket energi i den matchen, vilket såklart är positivt inför den här matchen. Sverige ligger nu trea i en haltande tabell. Behöver troligen vinna samtliga kvarvarande matcher för att ha en chans att nypa en topp två-placering, vilket krävs för att det ska bli EM nästa sommar. Enda smolket i bägaren var att August Erlingmark drog på sig ett gult kort, vilket gör att han är avstängd här. Men truppen känns stark i övrigt med rivige Pontus Almqvist på topp, kreative Irandust och klasspelaren Jeppe Karlsson. Även bakåt är det okej med fyra nollor i segrarna som tagits. Mot Luxemburg släppte laget till väldigt lite och en ny nolla känns klart trolig även här.

Efter sju omgångar har Armenien tabellraden 1-0-6 med målskillnaden 4-17. Har vunnit en och förlorat en match mot gruppens andra slagpåse - Luxemburg. Håller ungefär samma nivå som dem.

Tycker Sverige ska ha toppchans här. Armenien har inget mer än äran att spela för medan Sverige behöver blåsa på med en ny seger för att hålla EM-drömmen vid liv. I samtliga Sveriges segermatcher har det blivit seger med minst tre mål - borde kunna bli det även här om Sverige lyckas hålla i sig fokuserade i 90 minuter.

This is the stats tab
This is the post tip