Swansea vinna hemma mot Burnley spelas till drygt dubbla degen.

Swansea har ett bra lag på pappret och är i mitt tycke för bra för att åka ur den här säsongen. Men det gäller att visa det på planen och det har man inte gjort förrän på slutet. Ny tränare och det har gett laget en positiv effekt. Har vunnit tre av fem senaste och då har spelschemat varit långt ifrån enkelt. Förlusterna är mot Man City och Chelsea, båda dessutom på bortaplan. Hedersamma förluster (om det nu finns några sådana) där man förlorade mot City på övertid och släppte in 2-1 mot Chelsea i den 72:a efter tveksamt ingripande av Fabianski i målet.

Svenske Martin Olsson har kommit in i laget och gjort det klart godkänt. Det känns som man är påväg upp från träsket i botten av tabellen. Tagit sig ovanför strecket och kan med den här matchen ta ett stort kliv från det där. Inga nya skador att rapportera om utan är fortsatt Dyer, Ki, och Montero på skadelistan.

Burnley har gjort det bra den här säsongen. Ligger på en elfte plats och det får ses som mycket godkänt. Börjar man dock kolla lite närmre på hur och framförallt var poängen tas så är det mindre smickrande att Swansea väntar på bortaplan. Laget har tagit ynka två poäng på resande fot den här säsongen. Bara Leicester som inte heller har vunnit på bortaplan. Kommer dock senast från en tagen poäng på bortaplan mot Hull. Dras med några skador sen en tid tillbaka men det som är värt att nämna är ett Barnes är avstängd och medverkar inte i den här matchen.

Lagen möttes i premiären och då vann Swansea med 1-0. Ett Swansea som har två raka hemmasegrar där man förut var så starka och gjorde Liberty Stadium till sin hemmaborg. Nu kan man ta tredje raka mot ett Burnley som går oerhört tungt på bortaplan.

Jag spelar Swansea @2.02 hos bet365 med 4/7u.

Fler spel från mig på twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip