Chelsea besöker Swansea och Liberty Stadium. Chelsea -0.75 tas vid lördag lunch.

Tabell:
2. Chelsea 3 3 0 0 +5 9p
14. Swansea 3 1 0 2 -2 3p

Det finns inte mycket att hurra för angående Swanseas säsongsinledning. Laget vann premiärmatchen mot Burnley borta med 0-1, men efter det har det sett desto värre ut. Förluster mot Hull hemma 0-2 och borta mot Leicester 2-1. Nyförvärvet som slog signing-rekord, Borja Baston, kämpar fortfarande med formen efter problem med vaden. Någon riktig anfallare har inte heller klivit fram utan mittfältaren Leroy Fer har stått för lagets två mål såhär långt. Llorente får troligtvis förtroendet längst fram idag igen.

Antonio Conte har börjat bygga upp sitt Chelsea, David Luiz har hämtats tillbaka från sitt Paris-äventyr men är alltså nu tillbaka på backlinjen. Kan mycket väl starta idag. Annars har Marcos Alonso också hämtats in från Fiorentina. Hazard har hittat tillbaka till sin stjärnform som vi fick se förr förra säsongen. Det syntes redan i sommarens EM att han var påväg. Nu verkar Conte satsa stort på att få igång Costa i offensiven. Spanjoren har gjort 5 mål mot Swansea, på tre matcher. Hoppas på fler i eftermiddag.

Jag tror att Conte kommer fortsätta på sitt 4-1-4-1 med en defensiv mittfältare, N´Golo Kante som har gjort det bra i den positionen. Vilket leder till att Cesc Fabregas roll blir återigen osäker. Lite oroligt för spanjoren, återstår att se om han kan ta sig ur, vad som ser ut att vara, frysboxen.

Troliga startelvor:
Swansea: Fabianski; Naughton, Fernandez, Amat, Taylor; Fer, Cork; Barrow, Sigurdsson, Routledge, Llorente.
Chelsea: Courtois; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Kanté; Hazard, Matic, Oscar, Willian; Costa.

Allt om lagens skador finns: www.skadekollen.com

Chelsea är ett mer kompakt lag och kan nog stänga Swansea ganska flitigt, trots bortaplan.
Jag spelar Chelsea -0.75 till 1.85 hos bet365 . Tas med 1.5/5 units.

Chelsea att vinna och hålla nollan till 2.87x är också ett intressant spel, om man siktar högre,

Twitter@HolmbergAke


This is the stats tab
This is the post tip