Man City gästar Swansea i onsdagens FA-cup.
Mitt speltips: Asian -1,5 på bortalaget. Spelet sitter om Peps gäng vinner med 2+ mål.
1.67 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Bra tryck i grejerna hos Man City för dagen. 14 raka segrar i alla tävlingar. Släpper knappt in några mål alls och nu i helgen kostade de även på sig att missa en straff mot Liverpool. Ändå blev det 4-1. Har ett jättegrepp om ligatiteln, är i final i ligacupen och vinner även FA-cupen om de går in för det. Är såklart en av favoriterna i CL också. Övertygad om att Pep är sugen på att gå för allting.

Som alltid med de inhemska cuperna handlar mycket om att försöka lista ut hur seriöst lagen tar turneringen. Man City har i de två tidigare FA-cuprundorna spelat rätt starka lag och nu i helgen satt Jesus, Laporte, Mendy, Torres och Fernandinho på bänken. Dessa lär utgöra en startelvsstomme här. Tänkbart lag:

Steffen,
Walker, Dias, Laporte, Mendy
Silva, Fernandinho, Doyle,
Sterling, Jesus, Torres

Swansea är med och hugger på en uppflyttningsplats. Cooper gör det bra med en trupp som har en del unga spelare kryddat med äldre spelare som Ayew, Naughton och Horrihane. Ny viktig Championshipmatch på lördag mot Sheffield Wednesday. Ska inte säga att jag följer Championship slaviskt, men tycker Swansea haft medstuds i ett par matcher och sett till expected goals har de överpresterat en del. Blev nyligen spelmässigt slaktade av Brentford (slutade dock 1-1) och känslan för mig är att Swansea får vara väldigt nöjda om de löser en playoff-plats. För mig är fyra-fem lag i Championship bättre.

Tänkbart lag:
Freddie Woodman, Kyle Naughton, Ryan Bennett, Marc Guehi, Connor Roberts, Jay Fulton, Matt Grimes, Jake Bidwell, Conor Hourihane, Andre Ayew, Jamal Lowe

Man City kommer såklart inte spela sitt allra bästa lag. Men det borde bli starkt nog för att vinna rätt så bekvämt mot ett lag som Swansea.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip