Swansea - Manchester City står för den andra kvartsfinalen i FA-cupen.

Den här kvartsfinalen känns som den klart mest enkla att förutspå vilket lag som avancerar till semifinal. Det finns ingenting som talar för att Swansea ska kunna göra något åt Peps lag.

Swansea spelar till vardags i Championship och där placeras laget i mitten av tabellen. Men det är jämnt om platserna nedanför så walesarna kan inte slappna av än för det är nio omgångar av ligan. De har tagit sig hit tack vare stora segrar mot Brentford (4-1), Gillingham (4-1) samt Aston Villa (3-0).

Manchester City ångar på oavsett vad det är för typ av match. Har redan vunnit ligacupen och vill säkerligen vinna FA-cupen för att ha chansen på samtliga fyra titlar den här säsongen. De vann över Schalke med 7-0 i tisdags hemma på Etihad Stadium. Det blev aldrig spännande för City var för bra. Kommer säkert rotera men med den bänken så spelar det mindre roll när Swansea är på andra sidan - kvalitén är ändå för stor mellan lagen.

City kommer kontrollera den här matchen från start till mål. Swanseas försvar ska inte kunna stå emot särskilt länge utan City ska ha avgjort detta redan i halvtid.

Det blir två spel från mig i den här matchen:
Swansea under 2,5 skott på mål @2.00 3u hos bet365 .
Under 26,5 skott totalt @1.72 3u hos bet365 .

Båda spelen har gått in i Citys sex senaste matcher. Jag tror inte att det mönstret bryts när det är Swansea som står som motståndare.

Twitter @robiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip