32-delsfinal i FA-cupen på torsdagskväll och och här ställs suveräna Manchester City mot League Two-laget Swindon Town på County Ground.

City toppar Premier League-tabellen och levererar i omgång efter omgång. Man skulle kunna beskriva detta möte som David vs. Goliat och det är lite så det kommer se ut också. Pep Guardiola kan naturligtvis välja att lufta en hel del reserver här, men det gör nog inte City så markant mycket sämre. Spelsugna reserver och ungdomar som vill visa upp sig kan vara en framgångsrik melodi när det vakas målfest, tror jag!

Swindon Town huserar som sagt i League Two och där är de just nu ett playoff-lag med chans att nå League One-spel till nästa säsong. Hemmalaget noteras för 37 poäng på 22 ligamatcher och har en målskillnad på 34-26. Nu har de en jättechans att skapa "en snackis" i England genom att knäppa ett storlag som Manchester City på näsan, men huruvida de lyckas eller ej återstår att se.

Jag tror dock att de kommer göra allt de kan för att bjuda på motstånd här och min idé inför avspark är att mötet ska ha goda chanser att bjuda på många mål då det trots allt skiljer ett par klasser mellan dessa lag.

SPELTIPS
Över 3,5 mål till 1.66 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip