bet365 livestreamar matchen.

Sista omgången av gruppspelsmatcherna i Afrikanska mästerskapet där vi har ett helt öppet möte mellan Sydafrika och Marocko på Al-Salam Stadium Cairo i Egypten. Marknaden är dock inte enig med mig om att mötet är helt öppet utan har Marocko som är favorit till strax över dubbla pengar. Men Marocko, som har haft väldigt mycket stolpe in under turneringen är redan klara och vinner gruppen även med ett kryss här, så det finns ett värde att hämta på att Sydafrika inte förlorar denna match.

Inför den tredje och sista omgången ser tabelläget ut som följande i grupp D:

1 Marocko 2 mål 6 poäng
2 Elfenbenskusten 0 mål 3 poäng
3 Sydafrika 0 mål 3 poäng
4 Namibia -2 mål 0 poäng

Det har alltså endast varit 1 - 0 segrar i samtliga fyra matcher som har spelats i gruppen. Det återstår två matcher. Namibia är ute ur turneringen men vill ändå avsluta med heder i behåll, så de kommer att göra det jävligt för Elfenbenskusten. Marocko behöver bara en poäng för att vinna gruppen, så det blir inte direkt all-in för deras del. Elfenbenskusten och Sydafrika kommer att kriga järnet för att ta poäng för att kunna avancera vidare i mästerskapet.

Sydafrika började turneringen helt okej där de spelade en jämn match mot Elfenbenskusten, men fick se sig besegrade efter ett mål av Jonathan Kodjia i den andra halvleken. Sedan vann Sydafrika komfortabelt mot Namibia, efter ett mål av yttern Bongani Zungu i den andra halvleken. Den matchen ägde Sydafrika med 7 skott på mål och 8 skott utanför. Den formen ska de ta med sig in i den sista matchen mot redan klara Marocko - så jag har svårt att se Sydafrika förlora kampen.

Detta för att det har varit väldigt mycket stolpe in för Marocko. Den första matchen mot Namibia vann Marocko efter ett självmål i slutminuten av Itamunua Keimuine. Förvisso ägde Marocko denna matchen men de hade också turen på sin sida. I nästa match mot Elfenbenskusten var det helt jämnt, men Marockos toppanfallare Youssef En-Nesyri gjorde ett mål på egen hand, när han kom ensam mot målvakten. Två misstag gjorda av motståndarna och 6 poäng till Marocko - som inte har imponerat.

Precis som matchen mot Elfenbenskusten kommer även denna match att vara jämn för Marockos del. Motivationen hos Marocko är inte heller på topp, med tanke på att de redan är vidare, så är jag övertygad om att de nöjer sig med ett kryss. Det kan givetvis också räcka med ett kryss för Sydafrika, om Namibia ställer till det för Elfenbenskusten. Hursomhelst är det två jämn bra lag som möts när Sydafrika ställs mot Marocko, så jag finner ett värde i oddset 1,80 på 1X i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Sydafrika:
Ronwen Williams, Sifiso Hlanti, Thamsanqa Mkhize, Thulani Hlatshwayo, Buhle Mkhwanazi, Thulani Serero, Kamohelo Mokotjo, Bongani Zungu, Themba Zwane, Percy Tau & Lebo Mothiba.

Bekräftad startelva - Marocko:
Munir, Achraf Hakimi, Romain Saiss, Manuel da Costa, Noussair Mazraoui, Mbark Boussoufa, Karim El Ahmadi, Nordin Amrabat, Hakim Ziyech, Younes Belhanda & Youssef En-Nesyri.
---

This is the stats tab
This is the post tip