SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Danska cupen på schemat i dag!

DIVISION 2 - Grupp 1
13. Sydvest 6 1 1 4 4:9 4

Senaste matcher
Sydvest - Frem 0-0
Sydvest - VSK Århus 0-2
Naesby - Sydvest 0-2
Sydvest - Jammerbugt 2-3
Aarhus Fremad - Sydvest 4-0

SUPERLIGAN
8. Randers FC 4 1 1 2 5:4 4

Senaste matcher
Horsens - Randers 0-3
Randers - AGF 1-1
Midtjylland - Randers 1-0
Randers - Bröndby 1-2

Senaste elvan (4-4-2) Carlgren - Kallesoe, Nielsen, Marxen, Kopplin - Hamershök-Mistrati, Rømer Lauenborg, Greve - Egho, Kamara


Landslagsuppehåll i ligan men danska cupen spelas ändå här i ett tidigt skede. För Patrik Carlgrens Randers så väntar ett motstånd man bara ska passera. I skrivande stund är informationen knapphändig om vilka spelare Randers har tillgängliga, några kommer vara på landslagsuppdrag, men jag räknar ändå med att Randers tar den här uppgiften på allvar. Cupen vill man inte vaska, särskilt onödigt vore det nu med tanke på att nästa ligamatch inte är förrän den 19 oktober. Så Randers behöver inte spara på krutet här även om man säkert vill ge ett par nya namn chansen mot laget som torskade knappt mot Bröndby 1-2 senast. Randers har ett bra lag och ska vara någonstans i mitten av den danska superligan tycker jag. Ett par sena sillynyheter stärker laget ytterligare, men de nya spelarna lär knappast vara med redan i dag.

Randers inledde säsongen starkt med seger borta mot Horsens 3-0 och ett bra kryss mot AGF. Sen mötte man tufft motstånd i CL-klara Midtjylland och sedan Bröndby. På andra sidan står kvällens hemmalag Sydvest. Lagen har aldrig möts tidigare och inte är det så konstigt. Sydvest ligger i botten av danska division 2. Nivåmässigt är det som svenska division 1 och där ligger Sydvest näst sist i sin tabell efter sex omgångar. Man har en seger, ett kryss och fyra torsk. 4-9 i målskillnad där senast matchen förlorades med 0-4.

Proffs mot amatörer och dessutom amatörer som öppnat säsongen svagt och inte är i form. Detta ska Randers bara vinna.

SPELTIPS
Jag spelar Randers att vinna och hålla nollan till 1.90 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip