bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Heliodoro Rodriguez Lopez spelas den enda proffsmatchen i fotbolls Spanien på fredag. Omgång 33 inleds i den andra divisionen, La Liga 2, där Tenerife tar emot Gijon. Marknaden har Tenerife som en favorit till strax över dubbla pengar. Det är svårt att sia om utgången av matchen, annat än att det blir mål gjorda av två formstarka lag. Även om Tenerife ligger på plats 16 i tabellen och Gijon på plats 10 så är det två lag som är skickliga på att göra mål, men även på att släppa in mål.

Tenerife har vaknat till liv, i grevens tid, för att undvika att hamna i bottenstriden. De har kommit igång med målskyttet ordentligt och börjat spela en riktig rolig och attraktiv fotboll. Detta har resulterat i en vinst och tre oavgjorda resultat på de fyra senaste matcher. I dessa samtliga fyra matcher har Tenerife både gjort mål framåt och släppt in mål bakåt. Anledningen är att Tenerife har flyttat upp spelet, där de pressar motståndarna högt i planen och då blir det utdelning - samt mål insläppta bakåt.

Det finns inget som tyder på att Tenerife, nu när de plockar poäng efter poäng, plötsligt ska byta deras framgångsrika taktik mot en defensivare plan. Tvärtom. På sistone har Tenerife bara gjort ännu fler mål. Det blev 3 - 2 hemma mot Osasuna och senast 2 - 2 borta mot Albacete. Tenerife och Gijon har redan mötts en gång denna säsong och då vann Gijon hemma med 2 - 1. Nu spelar Tenerife hemma och med den målformen som råder just nu ska det mycket till för att de ska sluta göra mål.

Även i detta möte ska Gijon klara av att göra mål. De hade fyra raka vinster i ligan innan det blev 1 - 1 borta mot Malaga. Det är verkligen inte fy skam, med tanke på att Malaga är ett av ligans bästa lag. Segrar mot Real Oviedo med 1 - 0, 2 - 1 mot Cordoba, 1 - 0 mot Almeria och 2 - 1 mot Numancia vittnar om hur starka Gijon är för tillfället, samt att de gör mål på allt och alla. På bortaplan släpper Gijon dock in en hel del mål. Inget talar för att de ska klara av att hålla nollan mot Tenerife heller.

Att marknaden erbjuder över dubbla pengar på att vi ska få se båda laget göra åtminstone ett varsitt mål är av stort värde, i mitt tycke. Hela Spanien och alla vi andra som älskar spansk fotboll, kommer att titta på denna match, så båda lagen är extra motiverade, eftersom de har allas ögon på sig (i och med att inga andra proffs matcher spelas samtidigt i landet).

Därmed lägger jag ett spel på att båda lag gör mål, till hela 2,10 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Tenerife:
Dani Hernandez, Luis Perez, Mauro Dos Santos, Jorge Saenz, Isma Lopez, Suso Santana, Uros Racic, Luis Milla, Jose Naranjo, Filip Malbasic & Borja Lasso.

Bekräftad startelva - Gijon:
Diego Marino, Francisco Molinero, Jean-Sylvain Babin, Mathieu Peybernes, Andre Geraldes, Aitor Garcia, Nacho Mendez, Isaac Cofie, Alvaro Traver, Uros Djurdjevic & Alexander Alegria.
---

This is the stats tab
This is the post tip