Vi kör ytterligare lite rekar här på sajten. Kommer att hålla det kort då det snart är kickoff.

I nattens Concacaf Champions League ställs mexikanska jättarna Tigres mot MLS-laget Orlando. Vi har på förhand en väldigt tydlig favorit, föga förvånande egentligen då Tigres är en storklubb med stark ekonomi och stjärnspäckad trupp. Det kryllar av såväl mexikanska som sydamerikanska landslagsspelare. På det har de dessutom den alltid lika pålitlige Andre-Pierre Gignac uppe i anfallet, ja DEN Gignac. Gignac, som troligen varit utanför er radar ett par år nu, håller fortsatt en väldigt hög klass, men han är framförallt en ledare på plan. Trots en stark trupp så öppnade Tigres plånboken i det senaste transferfönstret och hämtade in mexikanska skytteligakungen Nico Ibañez. Jag vill påstå att de har ligans bästa och nästbästa anfallare till sitt förfogande.

Ja, men allt klart då? Jao... ledningen hämtade inför säsongen in tränaren Diego Cocca. En taktiskt och defensiv tränare som skördat fina framgångar med mexikanska Atlas. I ärlighetens namn så förstod jag mig inte på det tränarvalet då det kändes som en rejäl miss match sett till Tigres trupp. Cocca blev ytterst kortvarig då han bara ett par omgångar in i ligaspelet valde att skriva på ett kontrakt som knöt honom til det mexikanska landslaget.

Idag är alltså Tigres ett lag med en oerhörd press på sig och en interimlösning på tränarbänken som inte fått laget att flyga sedan han tillträde. Faktum är att det ser ut som att han försöker köra på Coccas defensiva spår, bara det att han är en sämre tränare.
Motståndet inatt, Orlando City, har haft en dålig start på säsongen. De har framförallt haft problem med offensiven. Med det i åtanke, samt Tigres trevande spel, så tror jag på en tight tillställning där Tigres drar det längsta strået, antagligen tack vare sin offensiva spets. 1/2-0? Tigres win to nil @ 2.25 spelas med 1u.

Utöver Concacaf Champions League har vi också Copa Sudamericana att se fram emot.
Jag riktar blicken mot Ecuador där LDU Quito -1,25 får sig 0.5U (semiflat). Spelet tas hos Unibet till 1.79x pengarna.
Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip