Torino:

Hade ledningen två gånger om, men förlorade till slut ändå Derby della Mole, Turinderbyt, mot lokalrivalen Juventus senast. Till slut vann de svartvita med hela 4-2. Formen har vacklat en del mot slutet för Ivan Jurics mannar när skadorna hopat sig, vilket gjort att man tappat lite mark i tabellen. Granata har bara vunnit en av de sex senaste matcherna och är nu nere på elfte plats, fyra poäng efter måndagens motståndare Bologna.

Skadorna fortsätter som sagt att ställa till det lite för Juric där Nikola Vlasic, Valentino Lazaro, Pietr Pellegri och David Zima på skadelistan. Samuele Ricci är dessutom avstängd, men Ola Aina är tillbaka efter att ha missat Juventusmatchen senast.
Preliminär startelva: Milinkovic-Savic; Djidji, Schuurs, Buongiorno; Aina, Ilic, Linetty, Vojvoda; Miranchuk, Karamoh; Sanabria

Bologna:

Vann höstmötet mot Torino med 2-1 och har på sistone verkligen börjat komma till rätta med tillvaron under Thiago Motta, som ersatte Sinisa Mihajlovic – som tragiskt nog gick bort i december efter en längre strid med leukemi – på tränarbänken. Motta inledde trögt, men formkurvan pekar nu skarpt uppåt för Bologna som är uppe på åttonde plats i Serie A, på samma poäng som Juventus.

Bologna tog en tung seger senast, när man besegrade Inter med 1-0 på hemmaplan efter ännu ett mål av Riccardo Orsolini – hans fjärde på de fem senaste. Bologna har nu vunnit fyra av de fem senaste matcherna och får dessutom en boost av att skyttekungen Marko Arnautovic, såväl som Joshua Zirkzee, närmar sig comeback och ser ut att kunna vara med i truppen mot Torino. Det återstår att se om veterananfallaren kastas in från start direkt eller om Motta håller fast vid laget som presterat så bra på sistone.

Preliminär startelva: Skorupski; Posch, Lucumi, Sosa, Cambiaso; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Soriano; Barrow

Speltips:

Formen talar för Bologna, som mycket väl kan ta en viktig skalp i Turin och fortsatt smyga med strax bakom Europa Conference League-positionen.

Höstmötet slutade 2-1 till Bologna och båda lagen har varit i gott målslag på sistone, samt kommer behöva gå för segern för att fortsätta pressa lagen framför. Båda lagen gör mål finns till dubbla pengarna hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip