På Stadio Olimpico di Torino i Turin tar Coronadrabbade Torino emot tabellettan Inter i den italienska Serie A. Redan på förhand är det stor klasskillnad mellan lagen där Torino krigar för sin överlevnad och ligger på den sista nedflyttningsplatsen medan Inter har tagit ett rejält grepp om titeln och leder ligan med sex poäng före Milan. Att Torino dessutom har avbräck på spelare efter att Corona bröt ut i truppen, samt överlag en dålig form tyder på att det kommer att gå som det brukar när lagen möts.

Denna säsong vann Inter hemmamötet med 4 - 2. Där och då var Torino starka och gjorde en bra insats. Ändå blev det förlust med fler än ett måls marginal. Detsamma skedde förra säsongen där Inter vann hemmamötet med 3 - 1 och bortamötet med 0 - 3.

Torino hade spelat okej innan laget drabbades av Covid 19. Matcherna mot Sassuolo och Lazio skjöts upp men de var tillbaka i spel mot tabelljumbon Crotone, där det blev en 2 - 4 förlust. Det ska sägas att Torino spelarna hade förbjudits att träna ihop. Att dessutom ett flertal spelare saknades, som anfallsstjärnan Andrea Belotti, underlättade inte. Han har testats negativt men har inte återvänt till truppen och väntas starta på bänken. Samma situation gäller för mittfältaren Karol Linetty. Försvararna Wilfred Singo och Nicolas Nkoulou dras med Corona fortfarande och kommer inte till start och mittfältaren Tomas Rincon är avstängd.

Förutsättningarna för Torino kunde inte vara sämre. I Inter är det precis tvärtom, då laget är ute i italienska cupen och Champions League och har all fokus på att bryta Juventus nio år långa dominans i Serie A. Inter har sju raka segrar i ligan och ser helt ostoppbara ut för tillfället. Hela startelvan har en drömform där just allting stämmer för dem. Inter är det laget som har nätat flest gånger av alla, nämligen 63 mål på 26 omgångar och släppt in minst mål av alla efter Juventus, alltså, 25 stycken totalt.

Då inget talar för att Inters vinnarsvit ska brytas mot ett formlöst lag som Torino, som dessutom dras med följder av Covid 19, litar jag på att Inter, i vanlig ordning, vinner stort och lägger därmed ett spel på en Inter seger med fler än ett måls marginal.

Speltips Torino - Inter:
2 asian -1,5. Odds 2.14 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Salvatore Sirigu, Gleison Bremer, Lyanco Vojnovic, Armando Izzo, Nicola Murru, Daniele Baselli, Rolando Mandragora, Sasa Lukic, Mergim Vojvoda, Antonio Sanabria & Simone Verdi.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Achraf Hakimi, Nicolò Barella, Marcelo Brozovic, Roberto Gagliardini, Ivan Perisic, Romelu Lukaku & Lautaro Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip