Tidigt ångestmöte i Serie A på Stadio Olimpico di Torino.

Torino följde upp den högst oväntade hemmaförlusten mot nykomlingen Lecce (1-2) med att senast kamma noll mot Sampdoria (0-1) i Genua. Tungt för Walter Mazzarris gubbar som inledde säsongen med två raka segrar om man bortser från nederlaget i Europa League-kvalet mot Wolves.
Ingen vidare trend för den vinröda Turin-klubben som agerade så stabilt under förra säsongen. Anmärkningsvärt är att Torino under den gångna säsongen släppte in mindre än ett mål per match Serie A vilket gjorde Il Toro till ett av seriens mest målsnåla lag.

Nu när storklubben Milan välkomnas på Stadio Olimpico di Torino bör dock Torino och målvakten Salvatore Sirigu ha goda chanser att hålla igen bakåt.

Milan går inte alls att känna igen från tidigt 2000-tal. Den rödsvarta Milano-klubben ser blekare ut än på länge och det var inget snack vilket lag som var bäst i staden när Derby della Capitale gick av stapeln i helgen. Inter vann fullt rättvist med 2-0.
Det saknas helt klart kreativitet på mittfältet medan offensiven känns väldigt trubbig. Efter fyra omgångar har Milan endast gjort två mål, och då ska det sägas att Milan har mött Brescia (0-1), Hellas Verona (1-0), Udinese (1-0) och Inter (0-2).
Suso och Krzysztof Piatek, som ska vara de största hoten framåt, har inte alls levererat.

Anmärkningsvärt är att Milan efter fyra omgångar är det laget som skjutit minst skott på mål, vilket inte är något annat än bedrövligt med tanke på motståndet och klubbens ambitioner.

Ett formsvagt och normalt sett tight Torino mot ett fantasilöst och trubbigt Milan. Luktar målsnålt i min värld.

Två senaste säsongerna:
18/19 Torino - Milan 2-0
18/19 Milan - Torino 0-0
17/18 Torino - Milan 1-1
17/18 Milan - Torino 0-0


Troliga startelvor (La Gazzetta dello Sport)

Torino 3-4-2-1
Sirigu; Izzo, Lyanco, Bremer; De Silvestri; Baselli, Rincon, Laxalt; Berenguer, Verdi; Belotti

Saknar - Ansaldi, Parigini, Lukic

Milan 4-3-1-2
Donnarumma; Calabri, Musacchio, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer, Calhanoglu; Suso; Piatek, Leao

Saknar - Caldara, Paqueta

Under 2,5 mål blir spelet till 1,72 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip