Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan är på titeljakt när de gästar Torino FC på Stadio Olimpico di Torino, i den italienska Serie A. Med 7 omgångar kvar av ligaspelet leder Milan tabellen med bara en poäng före Napoli. Torino parkerar i mitten av tabellen och har ingenting längre att spela för. Så motivation och klass kan mycket väl slå ett mittenlag som bara spelar för äran.

Torino har haft stora bekymmer mot Milan - som är något av en mardrömsmotståndare. Det har blivit fyra raka förluster med en målskillnad på 0:11. Tufft! Eftersom laget ligger i ingenmansland har resultaten också varit därefter. Bakom sig har de dock en 1 - 0 seger där Andrea Belotti satte dit en straff mot tabelljumbon Salernitana - som med all säkerhet åker ur divisionen.

Milan har visat en fin form och klarat av att hålla nollan i de fyra senaste omgångar. Efter att ha besegrat Napoli, Empoli och Cagliari - samtliga med siffrorna 1 - 0 - blev det ett mållöst möte hemma mot Bologna sist. Inte för att Milan på något sätt var uddlösa. Milan skött 33 skott mot mål, varav 7 på mål. Zlatan Ibrahimovic fick hoppa in från bänken. Tränaren Stefano Pioli har lyckats skapa ett stabilt försvar, som inte bjuder på något. Fram i banan är Milan starka och kapabla till att bryta ner Torino.

Då Torino inte har något mer att spela för kommer vi garanterat se några bra prestationer kombinerat med urusla insatser. I mitt tycke väger Torino för lätt för att utmana om poängen. Jag tar tydlig ställning och lägger ett spel på att Milan vinner matchen.

Speltips Torino - Milan:
2. Odds 1.94 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Torino:
Etrit Berisha, Gleison Bremer, Armando Izzo, Ricardo Rodriguez, Wilfried Singo, Sasa Lukic, Rolando Mandragora, Mergim Vojvoda, Tommaso Pobega, Josip Brekalo & Andrea Belotti.

Preliminär startelva - Milan:
Mike Maignan, Davide Calabria, Pierre Kalulu, Fikayo Tomori, Theo Hernandez, Sandro Tonali, Ismael Bennacer, Junior Messias, Franck Kessie, Rafael Leao & Olivier Giroud.
---

TV: 4 miljoner i jackpot när stormatch i PL öppnar Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip