Ett stentufft möte väntar Torino när tabellettan Napoli gästar dem på Stadio Olimpico di Torino, i den italienska Serie A. Torino har steppat upp och tagit två raka segrar i ligaspelet. En plats ute i Europa ligger inte så långt bort ändå. Dock är uppgiften av en helt annan nivå, i denna omgång, då Napoli är i världsklass. Med den fantastiska säsong som Napoli har bakom sig är det svårt att förutspå något annat än en rak bortaseger i matchen.

Efter en kortvarig formsvacka har tränaren Ivan Juric lyckats få ordning på Torino. Det har blivit segrar över Bologna och Lecce - utan något insläppt mål. I tabellen är det fem poäng upp till sexan Atalanta, som har en Europa Conference League kvalbiljett. Torino är ändå något skadeskjutet för att kunna på allvar utmana om poäng mot ett svårt motstånd som Napoli. I sjukstugan finns Yann Karamoh, Ronaldo Vieira, Valentino Lazaro, Nikola Vlasic och David Zima. Samt att Etrit Berisha har personliga problem.

I Napoli är det inga avbräck alls utom Giacomo Raspadori - som ändå inte hade fått spela. Anledningen är att X-faktorn Victor Osimhen leder skytteligan med 19 fullträffar. I veckan var han i farten igen och nätade två gånger om i Champions League returen mot Frankfurt, som slutade 3 - 0. Anfallsyttern Khvicha Kvaratskhelia har också varit fantastisk med 11 ligamål och 9 assist. Även bortaspelet har varit av hög nivå där Napoli har fem raka segrar, på resande fot.

Napoli har vunnit 18 av de 20 senaste matcher.

Efter 26 omgångar leder Napoli ligan med 18 poäng före Inter. Målskillnaden är brutal med siffrorna 60:16. Då både försvaret och anfallsspelet är helt i toppslag är sannolikheten stor att Napoli vinner över ett skadeskjutet mittenlag som Torino.

Därmed blir det ett spel på att Napoli reser hem med alla tre poäng i behåll.

Speltips Torino - Napoli:
2. Odds 1.81 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip