Inställd på grund av Corona-utbrott.

Fredagsmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico di Torino där Torino tar emot Sassuolo. Torino har klarat av att inte förlora i de sex senaste ligamatcher - vilket får ses som ett utmärkt facit, även om fyra av dessa matcher har slutat oavgjort. Tråkigt nog för Torinos del har truppen drabbats av Corona där sju spelare är borta till denna match. Avbräcken är för många och för svåra för att Torino ska ha en vettig chans till poäng mot ett lag som parkerar på en åttonde plats i tabellen.

Efter att ha kryssat i fem raka ligamatcher mot Genoa, Atalanta, Fiorentina, Benevento och Spezia lyckades Torino ta en viktig trepoängare i bottenstriden mot konkurrenten Cagliari. Torino fick därmed lite andrum i och med att de klättrade och är fem poäng ovanför nedlyttningszonen. I veckan kom dock ett dystert besked då klubben bekräftade att de hade drabbats hårt av Covid 19 på hela sju spelare - varav fyra nyckelspelare. Förberedelserna för denna match har därmed blivit väldigt lidande.

Torino kan klara sig utan bänkspelarna Daniele Baselli och Alessandro Buongiorno, samt ytterbacken Nicola Murru, som oftast har hoppat in och totalt spelat 14 av 23 matcher. Värre blir det utan nyckelspelarna Karol Linetty på det centrala mittfältet, brassen Bremer som spelar mittback och har nätat fyra gånger samt kollegan Wilfried Singo i försvaret och värst av allt lagkaptenen Andrea Belotti, som har nätat elva gånger och stått för fyra assister och är delaktiv i alla Torinos offensiva framgångar.

Efter en seg start på det nya året har Sassuolo återigen hittat formen och spelat riktigt bra. Bakom sig har de en 2 - 1 vinst över tabelljumbon Crotone och senast blev det 1 - 1 hemma mot mittenlaget Bologna. Men där borde Sassuolo har fått en mycket bättre utdelning, eftersom de ägde matchen med en man mer på planen i en halvtimme - där de hade 72% bollinnehav, 8 skott på mål och 13 skott utanför mål. Anfallaren Francesco Caputo gjorde sitt tionde mål för säsongen och är glödhet på topp.

I mitt tycke bör Sassuolo dra nytta av Torinos coronasituation, eftersom de har många nyckelspelare borta. Då Sassuolo dessutom har hittat formen och slåss om Europa platser denna säsong krävs det en seger för vidare avancemang i tabellen.

Speltips Torino - Sassuolo:
2 - odds 2.25 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Salvatore Sirigu, Nicolas N'Koulou, Armando Izzo, Lyanco, Mergim Vojvoda, Sasa Lukic, Rolando Mandragora, Tomas Rincon, Cristian Daniel Ansaldi, Simone Verdi & Simone Zaza.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Sassuolo:
Andrea Consigli, Mert Muldur, Marlon, Gian Marco Ferrari, Rogerio, Pedro Obiang, Manuel Locatelli, Domenico Berardi, Maxime Lopez, Filip Djuricic & Francesco Caputo.
---

This is the stats tab
This is the post tip