Tar Tottenham att göra ö1,5 mål mot Arsenal. Minst två mål krävs för vinst på spelet.
1.80 hos Bethard och FastBet .

Jag har sågat Arsenals defensiv ett antal gånger den här säsongen. Inte så konstigt då det bara är West Ham och Fulham som hållit nollan färre antal gånger i PL än Gunners den här säsongen. Försvaret är allt som oftast rätt rörigt, oavsett om det är fyrbackslinje eller trebackslinje med wingbacks som gäller. Efter tre rätt enkla hemmamatcher (BATE, Southampton och Bournemouth) och 10-1 i målskillnad är atmosfären bättre. Hållna nollor, Özil har fått spela och både Aubameyang + Lacazette har fått näta. Den här trion matcher överskattar jag i alla fall inte värdet av - det blir intressant att se vad som sker nu när motståndet blir bättre.

Arsenals statistik borta mot topp sex-lagen är rätt bedrövlig den här säsongen (och de senaste tio säsongerna typ):
3-2-förlust mot Chelsea.
2-2 mot Mourinho-Man United.
5-1-förlust mot Liverpool.
3-1-förlust mot Man City.

Även om de här derbymatcherna lever lite av ett eget liv är det värt att konstatera att Arsenal släppt in mål i samtliga bortamatcher i PL den här säsongen. Sju av trettong gånger har de släppt in 2+ mål.

Spurs har en jobbig vecka i ryggen. Burnleytorsk i lördags följdes upp av 2-0-förlust mot Chelsea. Detta trots att Kane gjorde comeback. Skapade väldigt lite i de matcherna. Frågan är om det är en svacka till följd av trötthet eller om det är tillfälligheter. Jag tror inte vi har att göra med en långvarig svacka. Burnley borta är tufft för dagen och Chelsea var tvunget att reagera efter sina stridigheter. Spurs under Pochettino har en förmåga att resa sig gång efter annan och kapaciteten i laget är stor, trots skadeproblem (Vertonghen och Winks tveksamma medan Alli och Dier är out). En sån som Kane älskar derbyna mot Arsenal (8 mål på 13 PL-derbyn).

Tror på ett förbättrat Spurs som höjer sig i kraft av hemmaplan och en laddad derbypublik.

Tänkbara elvor:
Lloris
Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose
Winks
Sissoko, Eriksen
Moura
Son, Kane

Arsenal:

Leno,
Maitland-Niles, Koscielny, Sokratis, Kolasinac
Torreira, Xhaka
Mkhitaryan, Özil, Aubameyang,
Lacazette


Spurs går såklart för att vinna här och är rättmätiga favoriter trots att lagen haft motsatta resultat senaste veckan. För att vinna är känslan att de behöver minst två mål, Arsenal går sällan mållösa. Är dock inte övertygad om att två Spursmål räcker till seger då känslan är att det här kan bli målrikt.

2-2, 2-1, 3-2, 3-1 känns som tänkbara resultat här.

Speltips: Tottenham över 1,5 mål - odds 1.80 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip