Spurs tar emot Dinamo Zagreb i Europa League-slutspelet.

Premier League
7. Tottenham 27 13 6 8 46:28 45

Spurs hemma
14 7 3 4 25:14 24

Formen
F, V, V, V, V

Senaste match
Tottenham - Crystal Palace 4-1

KROATISKA LIGAN
1. D. Zagreb 23 17 3 3 57:22 54

D Zagreb borta
10 7 2 1 20:11 23

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Dinamo Zagreb - Rijeka 2-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Tottenham (4-2-3-1) Lloris - Tanganga, Alderweireld, Dier, Davies - Höjbjerg, Ndombele - Lamela, Alli, Bergwijn - Vinicius

Saknar: Lo Celso, Rodon
Osäkra: Aurier

Dinamo Zagreb (4-3-2-1) Livakovic - Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Gvardiol - Ivanusec, Jakic, Orsic - Ademi, Majer - Petkovic

Saknar: Moharrami
Osäkra: -

Spurs har hittat farten rejält på sistone. Efter torsk borta mot West Ham 2-1 så kom Tottenham in i en riktigt fin fas. 4-0 både mot Wolfsberger och Burnley, 1-0 borta mot Fulham och senast 4-1 mot Crystal Palace. Spurs ligger sjua i Premier League och har viktiga matcher framför sig. Om ett par dagar väntar derby mot Arsenal så det är klart att Mourinho måste ta lite hänsyn till den. Spurs har tre poäng upp till West Ham på Europa League-plats och fem pinnar till Chelsea på CL-plats.
Därför kommer Mourinho garanterat göra en del förändringar här. Det kan antingen få följden att hungriga spelare steppar upp och presterar, eller så blir det för rörigt och riskerar att slå mot prestation och resultat. Samtidigt spelar man på hemmaplan och har en stark bänk oavsett. Det är bara Lo Celso och Rodon som är helt avskrivna.
För gästernas del är skadeläget fint. Bara Moharrami rapporteras saknad och formen är god. Åtta raka matcher med tre poäng i bagaget. Senast 2-0 mot Rijeka och i EL slog man ut Krasnodar med 3-2 borta och 1-0 hemma. Det ska ändå skilja någon nivå, men med ett roterat lag så tror jag inte Spurs kan räkna hem det här hur lätt som helst.

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.72 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip