Tottenham mot League One laget Gillingham i den engelska ligacupen.

Tror på en komfortabel säker för Tottenham. Man fick några tunga skador mot Sunderland men tveksamt om dom skulle spelat här ändå. Spelar i CL också så många matcher och kommer säkerligen rotera en hel del. Men det här borde vara klasskillnad oavsett.

Senaste matcherna för Tottenham:

Stoke-Tottenham 0-4
Tottenham-Monaco 1-2
Tottenham-Sunderland 1-0

Man såg bra ut senast mot Sunderland och man har spelat bra i början av säsongen. Matchen mot Monaco var en plump då man förlorade hemma men studsade alltså tillbaka direkt. Man har en bra trupp och spelare som satt på bänken mot Sunderland bör få speltid. Eriksen, Janssen och Lamela är några av dom som satt på bänken mot Sunderland, inga dåliga ersättare framförallt när det står ett division 3-lag på andra sidan.

Gillinghams senaste:

Gillingham-Sheff United 1-2
Gillingham-Bradford 1-1
Port Vale-Gillingham 2-1

Gillingham har inte vunnit på 4 matcher och man ligger i mitten i serien. Kommer inte hit med något bra självförtroende och Spurs är tunga att möta på bortaplan.
Skall sägas att det är tre tuffa matcher som man spelat. Man har inte riktigt orkat att hålla uppe spelet. Man ledde i helgen mot Port Vale när det var 15 minuter kvar men orkade inte hålla emot och man släppte in 2 snabba mål i slutet.

Finns alltid en risk när det är ligacupen att motivationen inte alltid är på topp. Men när ett klasslag spelar hemma så vill man alltid vinna och det skall man också göra när Gillingham kommer på besök.

Jag spelar att Tottenham vinner med 3 mål. Skulle man vinna med 2 är det pengarna tillbaka. Skulle man inte vinna eller bara vinna med ett mål så blir det förlust.

Jag spelar Tottenham -2 asian hos bet365 med 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip