Tottenham behöver en ny vinst om Londonklubben ska haka på Liverpool och Manchester City i tabellen - men Leicester kommer inte vika ner sig lätt.

Tottenham saknar fortsatt Harry Kane och Dele Alli. Det syns i spelet och den känslan av att det kommer ett mål av Kane när Tottenham behöver det, finns inte där nu. De får arbeta betydligt mer för vinsterna i dagsläget och det kommer behövas liknande prestation mot Leicester. Vinsterna mot Watford och Newcastle satt hårt inne och det krävdes en målvaktstavla för att spräcka nollan mot Newcastle i den 83:e minuten.

Leicester gillar den här typen av matcher. Matcher där all press ligger på det andra laget. Leicester kommer inte få någon kritik om de förlorar på Wembley men det kommer Tottenham få om hemmalaget inte vinner och den drivkraften älskar Leicester. Har haft en tufft schema på slutet men forsätter att spela bra fotboll. Mot Man United kunde det lika gärna blivit poäng med sig, som det har blivit mot City, Chelsea och Liverpool den här säsongen.

Leicester kommer vilja göra något med den här matchen. De vill stjäla poäng av Tottenham som man gjort mot de andra topplagen. Tottenham kommer försöka jobba ner Leicester i planen men som vi sett kan de ta ett tag innan man får hål på motståndaren och då ska den här linan vara uppäten.

Jag spelar över 23,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip