Viktiga poäng på spel när Leicester gästar Tottenham i Premier Leagues näst sista omgång.
Mitt speltips: Över 2.5 mål i matchen till 1.85 gånger degen på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Tottenham med Mourinho i spetsen har verkligen blandat och gett denna säsong och placerar sig på en sjunde plats utan räck håll till Champions League platserna vilket är en besvikelse. Man kommer till matchen med två raka segrar i bagaget senast mot Newcastle vann man med 0-1 och matchen innan dess vann man London derbyt mot Arsenal med 2-1.

Leicester presterade på super hög nivå innan corona uppehållet slog till och man låg på en stabil tredje plats men efter omstarten har man verkligen spelat på en ojämn nivå och förlorat matcher man inte förlorade innan uppehållet. Man kommer till matchen med en vinst och en förlust senaste två matcherna, senast vann man med stabila 2-0 mot Sheffield United och matchen innan dess förlorade man mot bottenlaget Bournemouth med hela 4-1.

I mitt tycke är detta en svår bedömd match då Tottenham är ett bättre lag än vad tabellen visar medans Leicester krigar för att knipa Champions League plats. Jag tycker båda lagen har en bra offensiv, vi har Tottenham med spelare som Son, Lucas och Kane och sedan Leicester med målsprutan Vardy och kreativa Tielemans. Dock har båda lagen en mer knackig defensiv, Tottenham har haft det tufft att försvara sig mot bra offensiva lag under säsongen och likaså Leicester. Därför blir mitt speltips Över 2.5 mål i matchen till 1.85 gånger pengarna på Casumo mm. Värt att nämna är att fem av de sex senaste matcherna mellan dessa två lagen har slutat med över 2.5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip