Över 12,5 frisparkar i andra halvlek spelas.

Tottenham har chansen på sjätteplatsen men då krävs avslutningsvis två segrar samt att Wolves behöver tappa poäng men Wolves möter Chelsea i sista omgången så förhoppningar för Spurs om att gå förbi i sista omgången är stora om laget vinner i eftermiddag.

Leicester var bra mot Sheffield United i veckan och visade på styrka efter att ha kollapsat helt i andra halvlek mot Bournemouth. Har fortfarande greppet om CL-plats men endast tack vare bättre målskillnad. Det är svårt läge för Brendan Rodgers eftersom hans lag spelar före Man United och Chelsea. En poäng kan vara värt rätt mycket i slutändan men det är om de andra lagen tappar poäng. Vinner Chelsea och Man United på onsdag så blir en poäng idag troligtvis meningslös.

Det är två lag som behöver vinna och trots att spelschemat är tufft mot spelarna just nu så känns det som vad det än står med 45 minuter kvar att spela så kommer det inte bli en avvaktande fotboll. Något lag kommer behöva gå framåt och det tror jag kommer leda till frisparkar åt båda håll.

Jag spelar över 12,5 frisparkar i andra halvlek @1.61 med 3u hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip