Midsommarafton är här och det här året så kvällen fint sällskap i form av Premier League.

Mourinhos Tottenham tar emot hans gamla lag Manchester United i kväll.
Det är ett Tottenham som spelar en typisk Mourinho-fotboll. Det går långsamt och defensiven prioriteras alltid. De var helt chanslösa mot Leipzig i Champions League på alla punkter. 4-0 efter dubbelmötet till tyskarna.

Man United har ett betydligt positivare trend när det kommer hur laget presterade innan Covid-19. Senaste PL-matchen slog de Man City med 2-0 och spelet såg allt bättre ut. Nu är dessutom Pogba och Rashford tillbaka efter sina skador vilket ger betydligt mer spets till laget. Ska bli kul att följa hur Bruno och Pogba kommer funka tillsammans. En annan viktig pusselbit för Solskjaer är att han fick förlänga lånet med Ighalo, för han kommer behövas när det blir många matcher på få dagar.

Tottenhams senaste sex matcher har slutat med ett kryss och fem förluster. Deras nio senaste matcher har motståndarna gått över den här linan och bland dem finns lag som Southampton, Norwich och Aston Villa. Jag tror att United kan få övertag om mittfältet och därifrån få styra stora delar av matchen.

Jag spelar Man United över 12,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip