Två spel som jag har hittat värde att investera i.
Det första är Tottenham över 14,5 skott till 1.80.
Det andra spelet jag lägger är Newcastle under 3,5 skott på mål till 1.80.

Tottenham vände mot Watford i veckan efter ett sent mål av Llorente. Ett oerhört viktigt mål för Tottenham som fick tre poäng med sig från matchen men framför allt att Llorente fick avgöra och känna att han bidrog med något till laget. Han har haft det tufft att ersätta Kane när han väl fått chansen och med engelsmannens frånvaro ett tag till framöver var nödvändigt att Llorente börjar hitta nät.

Newcastle stod för en jätteskräll när man besegrade Manchester City på hemmaplan. Än mer imponerande med tanke på baklängesmålet som kom efter bara en halvminut spelad. Ger så klart lite ro inför den här uppgiften och ett något mer avslappnat lag kommer hit med känslan av att man inte behöver bevisa så mycket. Och med känslan att det går att besegra vilket lag som helst.

Tottenham har en hel del skador och det tunga avbräcket på Kane är enormt för Pochettino. Llorente behöver fler och bättre chanser för att göra mål. Med Kane räcker det med ett halvläge så kan det sitta i mål. Tottenham behöver vara bra på hela planen för att vinna matcher, med anfallare som Kane på plan kan laget göra en mindre bra insats men ändå vinna. Så i dagsläget behöver Spurs skjuta mer eftersom effektiviteten inte är densamma utan Kane.

Newcastle ska försöka göra om något liknande idag igen. Blir svårt att upprepa den bedriften men vi kan räkna med ett piggt Newcastle som har fått ny energi av segern mot City. Men att man skjuter fyra skott på mål ska inte vara 1.80 i mina ögon. Det är trots allt mot ett topplag på bortaplan man ställs emot. Laget hade två skott på mål mot City, ett skott på mål mot Watford hemma. När laget mötte Chelsea på bortaplan (som är en liknande match som idag) hade Newcastle två skott på mål.

Vanligtvis spelar jag inte två spel i samma match där båda handlar om skott men tycker båda är lika bra så det får blir det dagen till ära.

Jag spelar Tottenham över 14,5 skott @1.80 3u.
Även Newcastle under 3,5 skott på mål @1.80 3u.
Båda spelen hittas hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip