Tottenham att vinna båda halvlekarna.

Omspel mellan Tottenham och Newport i FA-cupen ikväll. Det första mötet slutade 1-1 i Wales.
Det blev ett snöpligt slut på den första matchen för Newport. Även fast man var ytterst nära att stå för säsongens i särklass största skräll i FA-cupen så blev det ändå Harry Kane som fick sista ordet i matchen. Nu känns det som att det ska ofantligt mycket till för att Newport ska ta sig vidare i turneringen.

Spurs mönstrade ett starkt lag i det första mötet. Pochettino lär säkert snurra på ett par positioner ikväll men det mesta tyder på att det kommer att bli en ganska stark elva ändå med namn som exempelvis Dele Alli och Harry Kane från start. Eftersom det väntar ett London-derby mot Arsenal till helgen och dessutom Juventus kommande vecka i Champions League så borde Pochettino vilja göra processen kort här. Proppen ur direkt? Känslan är så. Att det är en enorm klasskillnad mellan lagen råder det inga tvivel om. Det skiljer närmare bestämt 74 placeringar mellan lagen i ligasystemet.

Lineups (whoscored)

Tottenham 4-2-3-1
Vorm; Rose, Foyth, Alderweireld, Aurier; Wanyama, Winks; Lamela, Alli, Sissoko; Kane
Out: Moura

Newport 4-5-1
Day; Butler, Demetriou, O´Brien, White; Nouble, Dolan, Bennett, Labadie, Willmott; Amond
Out: Jackson, Pipe

De flesta spelarna i Newport kommer med största sannolikhet inte uppleva något större i deras karriär än att spela mot Tottenham på Wembley. Klubbarna befinner sig i två helt olika världar.
Med all respekt för Newport. Men med rätt inställning och viljan att vinna över 90 minuter med dessutom en stark startelva från Pochettino ska det här inte vara några större problem för Spurs. Att laget leder efter första 45 och vinner andra halvlek mot ett Newport som då kommer tvingas att flytta fram positionerna ser jag som väldigt troligt.

Spurs vinner båda halvlekarna går att spela till 1.72 hos Unibet . Oddset har gått ner lite under morgonen men jag tycker fortfarande att det känns som ett bra odds att hugga på.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip