Londonderby väntar på söndagen när West Ham gästar Spurs.

Mitt speltips: Asian hcp -1 på Tottenham.
Om Spurs vinner med 2+ mål = Vinst på spelet.
Uddamålsseger = Push och pengarna åter.
Westham-poäng = Förlust på spelet.
2.11 hos Nordicbet & Betsafe .

Efter en mycket svag premiärmatch mot Everton (0-1) har Spurs kommit igång. Slaktade Southampton (5-2-seger) och körde över Newcastle också, men fick nöja sig med 1-1 efter VAR-kaos. Närmast före uppehållet vände de 0-1 till 6-1 borta mot Man United. Kane och Son har showat, Höjbjerg har kommit in i laget på ett bra sätt och Reguilon är en uppgradering på vänsterbacken. Tycker dessutom förra säsongens stora investering - Ndombele - sett allt bättre ut. Finns en klasspelare där. Scenförändring jämfört med hur det såg ut i våras då truppen var tunn pga skador, vilket gav en resultatmässigt usel period. Får här klara sig utan Lo Celso, men Bale kan vara tillbaka på bänken.

Tänkbart lag:
Lloris,
Aurier, Alderweireld, Sanchez, Reguilon
Sissoko, Höjbjerg
Moura, Ndombele, Son
Kane

West Ham inledde svagt mot Newcastle (0-2). Gjorde sedan en okej match mot Arsenal, men förlorade ändå. Fick retroaktiv utdelning mot Wolves (4-0) innan de stal en 3-0-seger borta mot Leicester just före uppehållet. En okej inledning givet de krisrubriker som omgärdat laget. Men det är inte de senaste säsongernas meriterade nyförvärv som gör det. Litar på spelare som Antonio, Bowen, Fornals, Soucek, Rice i stället. Har en skadefri trupp att tillgå här. Tänkbart lag:

Fabianski,
Balbuena, Ogbonna, Cresswell,
Coufal, Rice, Soucek, Masuaku
Bowen, Antonio, Fornals

Trots 7-0 i två svåra matcher just före uppehållet - jag litar inte på West Ham. Framför allt inte på deras försvarsspel. Tror att de kommer få fullt sjå med Spurs anfall med Son + Kane i spetsen. Spurs ska ses med klart bra chans att vinna här och med tanke på vilka fina kontringsspelare de har och hur bänken ser ut (fina offensiva alternativ där) bör de ha bra chans att kontra in tvåan.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip