Tottenham tar emot West Ham i ett Londonderby.

Hemmalaget krossade Man United på bortaplan efter ett rött kort tidigt på Martial. Anfallsspelet har sett bra ut den här säsongen med Kane och Son. Kommer dessutom spetsas ytterligare när hemvändaren Gareth Bale kan börja spela.

West Ham har inlett säsongen rätt bra. Hade inga stora förhoppningar och när laget föll i premiären hemma mot Newcastle så stärktes den tanken. Men 4-0 mot Wolves samt 3-0 mot Leicester är inga resultat som går att blunda för. Dessutom har laget spelat bra i matcherna.

Tottenham lär ha mer boll men tror ändå att det kommer bli en hyfsat jämn match på mitten. Tottenhams passningsspel i försvaret och på defensiva mittfältet är inte så bra att de kommer spela sig ur varenda situation. Domaren är Paul Tierney som är en av domarna som blåser för många lätta frisparkar.

Jag gillar även West Ham över 11,5 skott. West Ham är bra just nu och de kommer gå in till den här matchen med tro på att de kan åka härifrån med tre poäng. West Ham har löst denna lina varje PL-match hittills, trots tufft motstånd i form av Leicester, Wolves och Arsenal.

Jag spelar West Ham över 11,5 frisparkar @1.72 med 3u.
Även West Ham över 11,5 skott @2.62 med 3u.
Båda spelen hittas under '"skapa ett spel' hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip