Returmatch mellan Tottenham och Wolfsberger.
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
1.92 Betsafe eller Nordicbet .

Första matchen spelades på neutral plan. Ett effektivt Spurs vann med 4-1 och är därmed i praktiken klara mer eller mindre. Intressant läge alltså. Tottenham har som bekant en tung tid i ligan bakom sig och Mourinho pratade på presskonferensen inför matchen om att det var viktigt att vinna för att ha något att bygga vidare på. Å andra sidan spelade Tottenham ett tufft derby mot West Ham i söndags och har ny ligamatch nu i helgen + onsdagsmatch mot Fulham kommande vecka. Otroligt hektiskt schema och allt annat än ett väldigt roterat lag hade förvånat mig:

"Our starting line-up will be very similar to the one that played in Budapest."
Det konstaterade Mourinho på presskonferensen, men jag kan inte tänka mig att Son startar eller att Kane (nyligen skadad) ska ha några minuter alls här. Utan den duon är Spurs såklart försvagat rent spelmässigt, men de borde ändå ha tillräcklig kvalitét för att göra mål själva. I mål borde det bli Joe Hart som får chansen och det är inte direkt ett plus för Spurs del.

Österrikiska Wolfsberger går väl inte superbra i ligan och är inget lag som ska skrämma Spurs. Men det här är såklart en stor match för deras del och jag väntar mig att de är all in och vill sälja sig dyrt. Gjort mål i 5/7 Europa League-matcher den här säsongen och hade en hel del avslut mot Spurs. Vet att de måste framåt och göra mål själva för att ta den lilla ynka promilles chans de har att vända den här matchen, så det är ingen idé att backa hem och avvakta.

Med ett gäng mål i match ett tror jag det blir öppet även här. Österrikarna är inte bra nog för att hota, men nog kan de mycket väl skrapa ihop till ett mål här.

2/3-1?

This is the stats tab
This is the post tip