Brage reser ner till Trelleborg på fredagen.
Mitt speltips: Hemmalaget vinner, med insatsen tillbaka vid ovavgjort. Asian +0/DNB alltså. Bethard eller FastBet .

Två lag med dunkel form:
- Trelleborg har två raka förluster.
- Brage har en seger senaste sex.

Trelleborg har en avstängning på Herman Hallberg. Den sedan tidigare skadade Liverstam och förkylde Söderqvist missar också. I övrigt ska hela truppen vara tillgänglig enligt tränare Haynes. Brage saknar Bjarni Mark Antonsson och mittbacken Mattias Liljestrand, som alltid spelar när han är frisk. Vad värre är, Anton Lundin missar också matchen pga skada. Även om han inte varit lika bra som i fjol är han en av seriens bästa spelare i min bok.

Brage går in i den här omgången tre poäng före. Tycker inte det skiljer mil mellan lagen. Även utan hemmapublik är Vångavallen inget ställe du bara åker hämtar tre poäng från hursomhelst. Småjobbig vecka för Brage, som var uppe i Umeå förra helgen (kom hem måndag morgon) och ska nu ner till Trelleborg. Dessutom spelas matchen på gräs, ett plus för Trelleborg och en nackdel för Brage. Så jag tycker det är lite fördel Trelleborg sett till förutsättningarna.

Har tidigare varit inne på att Brage är sämre i år än i fjol, då de nådde hela vägen till kval. Har tappat ett par spelare medan andra inte varit lika vassa som i fjol. Sju poäng upp till kvalplatsen är rätt många poäng att ta in. För mig är inte Brage ett topp fem-lag i serien för dagen. De är snarare ett mittenlag, precis som Trelleborg.

Brage ska vara före när vi summerar serien, men just för dagen tror jag Trelleborg kommer göra det riktigt jobbigt för bortalaget. TFF har revansch att utkräva efter att ha blivit överkörda uppe i Borlänge. Tror inte de förlorar här. Att få hemmalaget till underdog-odds känns mycket bra här.

This is the stats tab
This is the post tip