Speltips:
Under 2.5 mål till 1.90 hos bet365

Testar även krysset till 3.40 hos Betsson

_______

Lång, lång, lång säsong att vänta för både Trelleborg och Örebro som inte på något sätt imponerar. Visserligen hade hemmalaget en bra period innan uppehållet men nu ser det ut som vanligt igen och det blandas alldeles för mycket i insatserna. Örebro har blivit av med startspelare och börjat höstsäsongen med fyra oavgjorda matcher. Visserligen en bra början att undvika förlusterna som kom under hela våren men nu behövs trepoängare och ett par nyförvärv för att ge laget lite ny energi och spets.

Trelleborgs FF
Senaste match: Trelleborg - Landskrona 0-3
xG: 1.42 - 1.93
Skott/Skott på mål
13/1 - 11/3
Ett tidigt ledningsmål för Landskrona och sedan ett individuellt misstag som leder till straff och rött kort. Det krävdes inte länge för matchen att bli över. Visserligen skapade Trelleborg ett par målchanser och kunde gjort något mål men det kändes aldrig riktigt nära trots att Landskrona senare också drog på sig ett rött kort i början av andra halvlek.

Örebro
Senaste match: Örebro - GAIS
xG: 0.59 - 0.72
Skott/Skott på mål
10/1 - 13/2
Även här kantades matchen av ett rött kort. Örebro fick spela med en man mer under sista halvtimmen men kom aldrig speciellt nära. Överlag än chansfattig match mellan två lag som kändes idéfattiga och inte vågade offra för mycket i defensiven.

Avstängd:
Johan Stenmark (Trelleborg)

Lagen möttes för ett par veckor sedan - liknande matchbild här?

Senaste fem matcherna har offensiven fortsatt vara problematisk för klubbarna. Örebro har visserligen hittat defensiven betydligt bättre och iallafall kunnat få med sig ett par poäng men över hela planen ser det inte tillräckligt bra ut för att rycka loss ifrån botten. Örebro har utlovats fler nyförvärv men än är ingen presenterad vilket gör att man får klara sig med samma trupp som inte är speciellt bred alls med tappen. Trelleborg har äntligen flertalet spelare tillbaka från diverse avstängningar och skador och ska ses som favoriter här, men det är inte direkt ett pålitligt lag. Lagen möttes för inte så längesen i en jämn match där lagen hade varsin halvlek där slutresulatet blev 0-0. Får vi se något liknande här när det även väntas ett svårspelat väder?

Speltips:
Under 2.5 mål till 1.90 hos bet365

Testar även krysset till 3.40 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip