Trelleborg tar emot Öster på tisdagen.
Mitt speltips: TFF vinner, med insatsen tillbaka på kryss - asian handicap 0 för bättre odds.
Odds 1.83 SpeedyBet , Bethard , FastBet & 10bet .

Trodde Trelleborg skulle få det svårt mot seriefavoriten Halmstad i premiären. Men de gjorde en mycket bra bortamtch där de begränsade HBK till ytterst få chanser. Liverstam, Herman Hallberg, Måns Söderqvist, Fritiof Björkén och Erik Andersson bildar en rätt stark stomme som nog blir rätt svår att slå i den här serien. Känslan är att klubben är på väg åt rätt håll med kulturbäraren Haynes som coach. Är nu tillbaka hemma på alltid svårspelade Vångavallen. Trots frånvaron av publik är det ingen arena lag bara åker och hämtar poäng på.

Öster vann också sin premiär. Tycker dock de hade lite medstuds då de fick spela med en man mer mot Norrby sista 20-25 minuterna. Vände 0-1 till 2-1, men överlag var det väl ingen superinsats tycker jag. Truppen känns väl helt okej för Superettan, men tror inte de blandar sig i topplaceringarna. En 34-årig James Keene på topp och 36-årige Johan Persson på mittfältet är två startspelare där bäst före-datumet passerats.

Visst försvinner hemmaplansfördeln en del när publiken saknas. Men Trelleborg på Vångavallen är alltid en svår uppgift. För mig är det två rätt jämna lag där jag tycker TFF imponerade mer i premiären. Blev framför allt imponerad av hur de begränsade HBK:s Superettanfruktade offensiv. Presterar de något liknande får Öster det svårt att göra mål här. Då känns det mycket bra att få pengarna tillbaka på kryss.

Speltips Trelleborg vs Öster:
Trelleborg med asian handicap 0 - odds 1.83 SpeedyBet , Bethard , FastBet & 10bet .

This is the stats tab
This is the post tip