Superettans åttonde omgång ska spelas och Dalkurd gästar Vångavallen och Trelleborgs FF.
Mitt speltips: 1 asian hcp till oddset 1.725 hos bet365 .

Trelleborg kommer till matchen med åtta inspelade poäng och placerar sig på en tionde plats i tabellen. Man kommer till matchen med en sådär form och har en förlust och en vinst på de två senaste omgångarna, senast en förlust med 1-0 mot andra placerade Degerfors.

Dalkurd ligger även dem på den nedre halvan och har med sju inspelade poäng placerat sig på en tolfte plats en poäng bakom just Trelleborg. Även Dalkurd kommer till matchen med en sådär form och har två raka kryss, senast borta mot Ljungskile där det slutade 2-2.

Jag tror på en jämn match på Vångavallen. Dock tror jag hemmalaget har en fördel med att man spelar på gärs då Dalkurd till vardags är ett konstgräs lag. Detta är en match där båda lagen är i behov av tre poäng för att undvika en kommande bottenstrid och eventuellt haka på den övre halvan poängmässigt, alltså en viktig tre poängare på spel. Trelleborg är väldigt svårslagna på Vångavallen och jag tror man vinner denna jämna match, dels för hemmafördelen man sitter på och även för att Dalkurd inte lyckats vinna på bortaplan ännu i år. Mitt speltips blir därför Trelleborg asian hcp 0 till 1.725 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip