I en betydelselös landskamp för VM-mästarna Frankrike ställs de mot Tunisien på Education City Stadium, i den sista gruppspelsomgången. Däremot betyder mötet mer för Tunisien, som är tvungna att vinna - för att ens ha en chans att ta sig vidare till slutspelet. För Frankrikes del räcker det med en poäng i mötet för att vinna gruppen. Då Tunisien har varit svåra att bryta ner, samtidigt som de har en måltorka de luxe, talar allting för en stängt och målsnål tillställning. Det har varit ett tufft gruppspel för förbundskaptenen Jalel Kadri och hans Tunisien. Mot Danmark blev det bara ett skott på mål, i den mållösa landskampen. Därefter lyckades Tunisien lite bättre och fick till fyra avslut på mål mot Australien. Dock blev det en förlust där Mitchell Duke gjorde det enda målet. I båda möten skötte sig Tunisien utmärkt i försvaret och spelade en utradefensiv fotboll. Nu måste de gå framåt - men har inte det som krävs i den sista tredjedelen för att kunna utmana ett franskt stabilt försvar.

X-faktorn Kylian Mbappe gör en fin VM med mål både mot Australien och mot Danmark sist. Ställningen var mållös efter en halvtimme in i matchen då han gjorde matchens första mål. Andreas Christensen kvitterade strax därefter men Kylian Mbappe fick det sista ordet och säkrade avancemanget. I och med att nationen är klara och har 3 poäng fler än Australien, som har en sämre målskillnad med 6 mål, kan förbundskaptenen Didier Deschamps lufta spelare. En försämring i anfallsspelet. Samt att motivationen inte är på topp.

Då Tunisien inte direkt har sprayat in mål - med noll fullträffar under VM - kommer de återigen få det svårt mot Frankrike, som har en fin form. Men något målkalas behöver detta verkligen inte bli, då fransmännen bara vill spela av landskampen. Därmed blir det ett spel på att det bli som högst två insläppta mål totalt i matchen.

Speltips Tunisien - Frankrike:
Under 2,5 mål - odds 1.78 hos Expekt .

---
Preliminär startelva - Tunisien:
Aymen Dahmen, Dylan Bronn, Yassine Meriah, Montassar Talbi, Wajdi Kechrida, Ellyes Skhiri, Aissa Laidouni, Ali Abdi, Naim Sliti, Youssef Msakni & Wahbi Khazri.

Preliminär startelva - Frankrike:
Alphonse Areola, Benjamin Pavard, Ibrahima Konate, William Saliba, Eduardo Camavinga, Matteo Guendouzi, Jordan Veretout, Youssouf Fofana, Kingsley Coman, Marcus Thuram & Kylian Mbappe.
---

VM-TV: Ulrik och Oliver bjuder på en VM-dubbel!
This is the stats tab
This is the post tip