Ett Tyskland med mycket förändringar ska ta sig an VM och gör det lite som underdogs. Många har räknat bort tyskarna och spelsidorna har laget på placering 6-7 i mästerskapet. Såg matchen de gjorde mot England i september och de imponerande. Har väldigt många fina spelare offensivt men ser lite oorganiserade ut defensivt. Vi får se om de fått ordning på det, men underhållning kommer vi definitivt att få se från Tyskland. Värt att notera från genrepet var att 18-årige Moukoko fick chansen som striker. Enligt rapporter blir det här en offensiv med Muller, Havertz, Gnabry och Musiala.

Japan är lite mer svårscoutade. Har varvat med både dåliga och bra resultat under året. Bland förlusterna finns 0-3 mot Tunisien och 1-2 mot Kanada. Bland vinsterna finns 2-0 mot USA, 3-0 mot Sydkorea. Visserligen inte så mycket tävlingsmatcher men spelet ser i alla fall lovande ut det lilla man sett. Har haft Asano skadad under hösten, som är deras striker. Han kommer till spel här men lär inte vara i matchform. Annars förlitar man sig mycket på Minamino som tidigare spelade i Liverpool men håller till i Monaco nu.

____

Väljer ett specialspel till denna match då jag inte tycker 1X2/över/under marknaden är tillräckligt intressant här. Tror Japan absolut kan spela sig ur Tysklands press men också behålla bollen under större perioder. Således gillar jag att gå emot den höga linan på Tysklands bollinnehav. Detta spelet finns hos flera bolag men jag hittar det hos Expekt.

Spel: Hemmalaget under 64.5% i bollinnehav till 1.78 hos Expekt. Hittas under “Avancerad lagstatistik”
This is the stats tab
This is the post tip