SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Det tyska landslaget har hittat en fin form när de i sin nästa Nations League match tar sig an Schweiz på RheinEnergieStadion i Köln. Tyskland imponerade och spelade riktigt bra senast i Ukraina när de tog sin första seger i gruppen. Schweiz gav Spanien en tuff omgång men skapade alldeles för lite för att utmana om några poäng. Förra månaden möttes Schweiz och Tyskland i en match som slutade 1 - 1. Denna gång möts de på tysk mark och då är det bara en tysk seger som gäller - en komfortabel sådan.

Efter att ha spelat oavgjort hemma mot Spanien och borta mot Schweiz tog sig tyskarna i kragen och bjöd på en underhållande fotboll i Ukraina. Tyskland ägde matchen helt och vann rättvist efter mål av Matthias Ginter och Leon Goretzka. Med kvarten kvar fick Ukraina en straff som Ruslan Malinovsky satte, men närmare än så kom inte Ukraina. Tyskland hade ett bollinnehav på 69 % där de avlossade hela 13 skott på mål. Tyskarna var glödheta och tar med sig en mycket stark form till nästa match.

Vladimir Petkovics landslag ligger sist i gruppen, efter att ha förlorat borta i Ukraina och Spanien och ha tagit en poäng hemma mot Tyskland. I den senaste matchen borta i Madrid lyckades Schweiz knappt skapa något. Det var extremt torrt i offensiven, med endast två skott på mål och inga skott utanför. Ett bollinnehav på 39 % vittnar också om att Schweiz hade problem och kom aldrig in in matchen. Det borde ha blivit fler insläppta mål, där matchens enda målskytt Mikel Oyarzabal missade en massa lägen.

När det tyska landslaget hittar formen är de oslagbara. Då kan de lätt vinna mot vilket landslag som helst med stora siffror. Jag spelar på att Tyskland vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Tyskland bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Tyskland asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Schweiz seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för Tyskland (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en tysk seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Tyskland - Schweiz:
1 asian hcp -1. Odds 1.88 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Tyskland:
Manuel Neuer, Robin Gosens, Antonio Rüdiger, Matthias Ginter, Lukas Klostermann, Toni Kroos, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Kai Havertz & Timo Werner.

Bekräftad startelva - Schweiz:
Yann Sommer, Ricardo Rodriguez, Fabian Schär, Nico Elvedi, Silvan Widmer, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Remo Freuler, Steven Zuber, Haris Seferovic & Mario Gavranovic.
---

This is the stats tab
This is the post tip