Tyskland tar emot Serbien i ett genrep inför EM-kvalet på måndag.

Senaste matcher

Tyskland - Peru 2-1
Nederländerna - Tyskland 3-0
Frankrike - Tyskland 2-1
Tyskland - Ryssland 3-0
Tyskland - Nederländerna 2-2

Serbien - Rumänien 2-2
Montenegro - Serbien 0-2
Rumänien - Serbien 0-0
Serbien - Montenegro 2-1
Serbien - Litauen 4-1

"Nya" Tyskland ska ut och spela genrep i Wolfsburg. Detta efter ett misslyckat Nations League där man slutade sist i grupp 1 bakom både Frankrike och Nederländerna.

Här väntas Joggi Löw - som bygger om Tyskland genom att spelare som Hummels, Boateng, Müller inte längre spelar kvar - ställa upp med en ung och kvick elva. Nu är det dags att rulla upp ärmarna inför EM-kvalet som börjar på måndag mot just Nederländerna. Därför blir det viktigt att visa framfötterna här.

I kväll möter man ett kompetent motstånd i Serbien. Gästerna kommer från 2-1 mot Montenegro och 4-1 mot Litauen och därmed vann man sin grupp 4 i C-ligan. Uppflyttning till den näst högsta divisionen nästa gång det barkar Nations League alltså. I Serbien finns en rad kompetenta spelare som säkerligen kan ställa till det för tyskarna här.

Vi kan också vänta oss en del byten i andra halvlek. Många som vill visa upp sina färdigheter för tränarna i de båda lagen. Jag tror att vi får se ett Tyskland som jagar en bra insats, ett bra resultat. Sen om det går vägen får vi se, men att de kommer ligga på är helt klart.

Jag tycker att linan för kort på Serbien är klart görbar. Visst är det en träningsmatch men Serbien kommer behöva spela fysiskt för att hantera tyskarnas vindsnabba spelare.

Tv-peng!

Preliminära elvor (Whoscored)

Tyskland (3-4-3) Stegen - Ginter, Süle, Rüdiger - Klostermann, Kimmich, Havertz, Halstenberg - Brandt, Reus, Sané

Saknar: Gnabry, Werner, Goretzka

Serbien (4-2-3-1) Rajkovic - Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Kolarov - Lukic, Maksimovic - Tadic, Milinkovic-Savic, Kostic - Jovic

Saknar: Nastasic, Milivojevic

SPELTIPS
Jag spelar Serbien över 1,5 kort till 2.62 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip