Zlatans Milan gästar Udinese på söndagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.

Lunchmatchen i Serie A kan nog bli en intressant historia. Ända sedan fotbollen återupptogs har Milan sett väldigt bra ut. Spelat 23 tävlingsmatcher utan att förlora. Bara sex kryss under tiden, varav ett kom nu i måndags mot Roma. Zlatan är en stor förklaring då han lyft laget och hela omgivningen. Leder Serie A med 13 av 15 inspelade poäng och har verkligen varit det bästa laget hittills.

Vilade lite spelare i torsdagens enkla seger mot Sparta Prag i Europa League, men väntas spela bästa möjliga lag här, då bland annat Donnarumma återvänder efter sin coronakarantän. Zlatan spelade bara 45 minuter mot tjeckerna och lär därmed vara startredo här. Matchen blev dessutom en enkel historia, så jag tror inte den sitter i benen alls. Möjligen kan även Rebic finnas med på bänken redo för ett inhopp, positivt då det ger fler alternativ.

Tänkbart lag:

Donnarumma,
Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez
Kessie, Bennacer,
Saelemaekers, Calhanoglu, Leao
Zlatan

Udinese har inlett med 1-0-4 hittills. Dock haft lite oflyt då de varit bra med i flera av förlustmatcherna. Att det blev 0 poäng mot Verona, Roma, Spezia och Fiorentina var orimligt då de vann "xg-matchen" i samtliga fyra. Men har inte omvandlat målchanserna till mål hittills. Så rimligt att tro att Udinese är ett lag som kommer ta lite poäng framöver. Men inte här tror jag. Milan är det bästa laget de mött hittills och jag tror Udine får svårt att räcka till. Över tid ska Udinese vara ett lag för plats 13-17 i min bok.

Tänkbart lag:
Musso,
Larsen, De Maio, Nuytinck, Ouwejan,
De Paul, Arslan, Pereyra
Lasagna, Okaka, Deulofeu

Tycker oddset på Milan var oväntat högt. De är väldigt bra för dagen och med tanke på att andra tänkta topplag som Juve, Inter och Atalanta inte rosat marknaden tror jag Milan faktiskt känner att de har med titelstriden att göra. En sån som Zlatan ser till att prestationerna inte dippar. Kommer de upp i samma nivå som tidigare så är det toppchans för ny seger här.




This is the stats tab
This is the post tip