SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadio Friuli i Udine väntar en tuff bortamatch för Udinese när de gästas av Roma i den italienska Serie A. Det har inte blivit någon bra start för Udinese, som har förlorat sina båda matcher utan att ha lyckats göra något mål ännu. För Romas del har det blivit två oavgjorda matcher, men motståndet har varit tufft där de ändå lyckades ta poäng mot mästarna Juventus. Roma ser återigen vassa och konkurrenskraftiga ut och slåss om att vara ett topplag. Då ska en motståndare som Udinese bara besegras.

Det har verkligen inte sett bra ut för Udinese inledningsvis. Först blev det en 0 - 1 förlust borta mot Verona och sedan en förlust hemma mot nykomlingar Spezia med 0 - 2. Att Udinese släppte in mål i båda matcher är inget som förvånar. Så brukar det ser ut när Udinese är i farten. Däremot är det ett stort problem att offensiven har varit så pass uddlös och utan kreativitet.

Roma fick klara sig i första matchen utan Edin Dzeko på topp, borta mot Verona, i ett möte som slutade mållöst. Roma gjorde ett misstag i sin officiella laglista, som kostade dem en diskning och ett 0 - 3 resultat mot Verona. Men detta höjde bara spelarnas motivation, som i nästa match spelade lysande hemma mot Juventus. Jordan Veretout gav Roma ledningen två gånger om i matchen, men världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, kvitterade två gånger om. Resultat blev 2 - 2 till slut.

Det är starkt av Roma att studsa tillbaka direkt efter premiären och visa att de går att räkna med denna säsong. Det är starkt att näta två gånger mot Juve. Offensiven håller en hög klass, även utan Nicolò Zaniolo på topp och mittfältarna Diego Perotti och Javier Pastore, som är skadade. Mål kommer Roma att göra även på Udinese, som sliter hårt både framåt och bakåt för tillfället. Ingenting talar för att Udinese ska ha en chans till att plocka poäng. Därmed blir det ett spel på en rak Roma seger i matchen.

Speltips Udinese - Roma:
2 - odds 1.86 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Udinese:
Juan Musso, Rodrigo Becao, Samir, Sebastien De Maio, Hidde ter Avest, Roberto Pereyra, Rodrigo De Paul, Tolgay Arslan, Thomas Ouwejan, Kevin Lasagna & Stefano Okaka Chuka.

Bekräftad startelva - Roma:
Antonio Mirante, Gianluca Mancini, Roger Ibañez, Marash Kumbulla, Davide Santon, Jordan Veretout, Lorenzo Pellegrini, Leonardo Spinazzola, Pedro Rodriguez, Henrikh Mkhitaryan & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip