Ett tufft möte om Europa League platserna i tabellen äger rum när Valencia på Mestalla tar emot Athletic Bilbao. Valencia är, trots att det stormar i klubben på nytt, småfavoriter till att vinna mötet. Hemma på Mestalla brukar Valencia producera även under kristider, men att göra en briljant match mot formstarka Athletic Bilbao tvivlar jag starkt blir fallet. Med de försvarsproblem och försvarsavbräck som råder i Valencia kan jag inte se dem klara av att hålla nollan mot något La Liga lag, som läget är nu.

Även om det är folktom på läktarna fortsätter Valencia att vara ett svagt bortalag. I den senaste matchen borta mot Villarreal var det mycket som inte stämde. Valencia gav bort bollen för enkelt och hittade inga lösningar när Villarreal var svåra att bryta igenom. Dessutom skadade sig ytterbacken Gaya. Mest oroväckande var att Valencia, i mitt tycke, gav upp matchen med en halvtimme kvar. Då bytte de ut kreatören och lagkaptenen Dani Parejo och slängde in Kondogbia i stället, en defensiv mittfältare.

Valencia hade ett par bra lägen att göra mål i matchen, men det blev en 0 - 2 förlust. Förlust blev det också mot Eibar med 0 - 1 på bortaplan, men på hemmaplan gör Valencia åtminstone mål. Hemma har det blivit 2 - 0 mot Osasuna och 1 - 1 mot Levante, så jag ger Valencia en god chans, med de spelarna som finns i truppen, att ändå näta på Athletic Bilbao, som endast har hållit nollan i en av de fem senaste matcher (hemma mot Betis där gästerna missade straff), som har spelats sedan omstarten.

Framåt har Athletic Bilbao visat styrka och kommer från en 3 - 1 seger hemma mot Mallorca. Med Raul Garcia, Oihan Sancet och inhopparen Asier Villalibre som målskyttar - för att inte tala om Inaki Williams och Iker Muniain, har Athletic Bilbao en massa vapen som kommer att ställa till det mot Valencias sårbara försvar. Då inget av lagen har varit lysande i försvarsspelet, samt att båda lagen är sylvassa i sina offensiv, finner jag ett stort värde i en bit över dubbla pengar på att båda lagen nätar i matchen.

Speltips Valencia - Athletic Bilbao:
Båda lag gör mål - odds 2.10 hos SpeedyBet , Bethard & FastBet .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Jaume Costa, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Alessandro Florenzi, Goncalo Guedes, Geoffrey Kondogbia, Daniel Parejo, Ferran Torres, Maximiliano Gomez & Rodrigo.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray Alvarez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Unai Lopez, Inaki Williams, Inigo Cordoba, Iker Muniain & Raul Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip