På Mestalla spelas ett helt öppet möte när Valencia tar emot Betis i den spanska La Liga. Marknaden har svårt att utse en favorit i matchen och det är inte så konstigt heller då båda lagen ligger ungefär på samma nivå. Det är svårt att ta segrar på Mestalla, även mot ett kraftigt försvagat Valencia-lag. Både Valencia och Betis dras med många skador i defensiven, samtidigt som de har mycket kraft och kvalité i sina offensiv, så mitt val faller enkelt på att vi får se minst ett mål från varje lag i matchen.

Det har blivit gjorda och insläppta mål i samtliga Valencia matcher inledningsvis mål Levante, Celta Vigo och nykomlingar Huesca innan det blev en rak seger med 1 - 0 borta mot Real Sociedad. Att Valencia höll nollan var en skräll, med tanke på att mittbackarna Gabriel Paulista och Eliaquim Mangala, samt mittfältarna Carlos Soler och Denis Cheryshev var skadade. Glädjande för Valencia supportrar var att lagen fortsätter göra mål, trots försäljningen av sina stjärnor i offensiven. Det är starkt.

Även Betis har lyckats väl inledningsvis med två segrar mot Alaves borta och Valladolid hemma innan det blev två förluster mot Real Madrid hemma med 2 - 3 och Getafe borta med 0 - 3. Betis är starka i sin offensiv, där de till och med hade Borja Iglesias, Cristian Tello och Loren Moron på bänken i Getafe matchen. Getafe är svåra att bryta ner och Betis lyckades inte denna gång. Mittbacken Aissa Mandi blev avstängd i slutet av matchen och kommer att vara ett avbräck i Betis försvarslinje.

Sedan tidigare är även målvakten Claudio Bravo fortfarande skadad, samt Andres Guardado, Dani Martín, Francis Guerrero och Víctor Camarasa. Ändå tycker jag att Valencias avbräck är större, med tanke på att Hugo Guillamon och Mouctar Diakhaby är ett sårbart backpar. Betis får också klara sig i försvaret med bänkspelare, så det kommer inte att vara lätt för något av lagen att hålla nollan i denna öppna match. Så jag spelar på att båda lagen nätar.

Speltips Valencia - Betis:
Båda lagen gör mål - odds 1.90 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

Unibet livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Domenech, Jose Gaya, Hugo Guillamon, Mouctar Diakhaby, Thierry Correia, Jason, Geoffrey Kondogbia, Daniel Wass, Goncalo Guedes, Maximiliano Gomez & Kevin Gameiro.

Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Alex Moreno, Sidnei, Marc Bartra, Emerson, Guido Rodriguez, Sergio Canales, Nabil Fekir, Joaquin, Cristian Tello & Antonio Sanabria.
---

This is the stats tab
This is the post tip