Åttondelsfinal, del 2 av 2, mellan Valencia och Celtic, på Mestalla, där marknaden har Valencia som en solklar favorit till seger, till cirka 1,55 i odds. Det första mötet vann Valencia på Celtic Park med 2-0 och var det bättre laget. I och med detta har inte Valencia släppt in något mål på de tre senaste matcherna. Valencia har inte heller gjort något mål på två av dessa tre matcher. Då får inte jag fram ekvationen att oddset är 1.90 på att båda lagen inte gör mål i matchen.

Eftersom Valencia gjorde två mål borta så kan de avancera till en kvartsfinal med många resultat. Till och med en eventuellt tredje raka mållösa hemmamatchen tar de vidare. Jag är helt övertygad om att Valencia kommer att spela på resultat här och i vanlig ordning inte ta några större risker, speciellt nu när det inte behövs heller. Tre dagar efter detta möte har Valencia ett stentufft och helt öppet möte i La Liga mot Leganes borta, så denna match vill Valencia bara spela av.

Efter att ha läst artiklar kring reaktioner hos Celtic spelarna verkar det som att de har gett upp denna åttondelsfinal. Det pratas mycket om det finns en hel del att läsa sig från det första mötet men ingen direkt taktik, vilja eller jävlar anamma att vinna matchen överhuvudtaget. Visst blir det svårt oavsett men åtminstone en rätt inställning är något Celtic fansen ska kunna kräva här. Celtic kommer till mötet, efter att ha besegrat Kilmarnock med 1 - 0, med ett sent mål på övertid.

Även om det inte speglades i det första mötet så är Celtic väldigt starka defensivt och bör ha en okej chans att kunna hålla nollan, även om de måste gå för mål framåt. I den skottska Premiership har Celtic endast släppt in 14 mål på 26 matcher. När dessutom Valencia har misslyckats att göra mål i två ligamatcher i rad på Mestalla kanske inte Celtic heller blir den lättaste uppgiften. Men framför allt så måste inte Valencia göra något mål i denna match.

Därmed finner jag ett attraktivt odds på 1.90 på att båda lagen inte gör mål i matchen och lägger ett spel på det.

Själva oddset 1.90 på att båda lagen inte gör mål finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valencia:
Neto, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Facundo Roncaglia, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Carlos Soler, Dani Parejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro & Santi Mina.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Celtic:
Craig Gordon, Jonathan Hayes, Kristoffer Vassbakk Ajer, Dedryck Boyata, Jeremy Toljan, Scott Brown, Callum McGregor, Scott Sinclair, Ryan Christie, James Forrest & Odsonne Edouard.
---

This is the stats tab
This is the post tip