bet365 livestreamar matchen.

Det är alltid härligt att se Valencia spela på Mestalla, speciellt när de har hittat formen, som fallet är i nuläget. Näst ut är mötet hemma mot Espanyol, där marknaden öppnade med oddset 1,65 på en rak Valencia seger, men har sedan dess gått upp och klättrat till hela 1,80 och sedan 1,75. Det är på tok för högt, med tanke på den formen som Valencia har och med tanke på att Espanyol har stora problem att ta poäng på bortaplan och släpper in alldeles för många mål bakåt. Så värde på en hemmaseger direkt.

Marcelino Garcia Toral luftade en del spelare i Europe League mötet mot Celtic i torsdags, då Valencia vann med 2 - 0 i Skottland. Valencia är ett av de lagen som släpper in minst mål i den spanska La Liga. Anmärkningsvärt är att Valencia har stärkt försvaret ytterligare och kommer till detta möte med två raka matcher utan insläppta mål. Det har sett riktigt stabilt ut bakåt, kanske bättre än på många år, faktiskt, så det kommer att bli svårt för Espanyol att göra mål oavsett.

Espanyol har en försvagning i den offensiva kraften Pablo Piatti, som blir borta resten av säsongen på grund av en knäskada, som han drog på sig i den senaste ligamatchen.

Framåt fortsätter Valencia att imponera. De gör verkligen mål när det gäller. Det blev två mål borta mot Barcelona, två mål borta mot Betis i den spanska cupen, mållöst hemma mot Real Sociedad i en svår match där Valencia ändå hade sina lägen och så nu senast 2 - 0 borta mot Celtic. En glad nyhet är att vänsteryttern Goncalo Guedes, kreatören, är tillbaka från sin skada och har spelat både i den senaste cupmatchen och lite i ligan. Här blir det svårt för Espanyol att hålla nollan.

För även om jag tippade Espanyol som den stora positiva överraskningen denna säsong så har de svajat rejält detta år. Förvisso vann de sina senaste match hemma med 2 - 1 mot Vallecano, men problemet kvarstod även i denna match - att Espanyol släpper in för många mål och att det ser sjukt ostabilt i försvaret. Vi får gå tillbaka till 4 januari för att hitta en match där Espanyol inte släppte in något mål. Då var det hemma mot Leganes. Sedan dess har Espanyol släppt in mål i 9 raka matcher.

Det är inte bara facit som är skrämmande utan hur det faktiskt ser ut på planen. Det hade kunnat bli många fler mål bakåt senast mot Vallecano, så det är ingen positiv formkurva där heller. Denna säsong vann Espanyol hemma mötet mot Valencia med 2 - 0. Dock var det under tiden som Espanyol spelade lysande och under några timmar var tabellettan i La Liga. Men i övrigt så är Valencia det bättre laget som förra och förförra säsongen vann samtliga fyra möten. Se här:

La Liga: 8/4, 2018
Valencia 1 - 0 Espanyol

La Liga: 19/11, 2017
Espanyol 0 - 2 Valencia

La Liga: 13/5, 2017
Espanyol 0 - 1 Valencia

La Liga: 15/1, 2017
Valencia 2 - 1 Espanyol

För mig råder det ingen tvekan om att Espanyol återigen kommer att släppa in mål mot formstarka Valencia. Då ska oddset knappast stiga på en ren Valencia seger. När det väl ligger så pass högt som 1,75 finner jag ett värde i oddset och lägger en rak etta på en Valencia seger. Oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Valencia:
Neto, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Facundo Roncaglia, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Francis Coquelin, Dani Parejo, Denis Cheryshev, Kevin Gameiro & Ruben Sobrino.

Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Roberto Rosales, David Lopez, Mario Hermoso, Javi Lopez, Oscar Melendo, Marc Roca, Sergi Darder, Esteban Granero, Wu Lei & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip