Snacka om att spanska Valencia är sugna på revansch i Champions League när de tar emot franska Lille på Mestalla. Det blev hög dramatik senast lagen möttes, då Valencia hade en ledning ända fram tills slutsekunden då Lille kvitterade. Resultatet var ändå rättvis i slutändan. Valencia kommer till denna match med en stark form och en vinst i ryggen, medan Lille kommer till denna match en dålig form och en förlust i ryggen. Oddset på en rak Valencia seger har stigit utan någon vettig anledning.

Jag rekade Valencia seger, med gardering på ett kryss, mot Espanyol i La Liga senast. Efter en sämre första halvlek tände Valencia till ordentligt i den andra halvleken och vann matchen med 2 - 1. Det var ett styrkebesked i grevens tid och precis vad spelarna behövde inför denna match. Dessförinnan hade det gått lite trögt och mycket fokus lades fortfarande på fel saker utanför planen, men nu ska Valencia vara tillbaka i högform och då ska lag som Lille bara slås på hemmaplan. Då är det inga ursäkter.

Valencia kommer till matchen utan avstängde mittbacken Mouctar Diakhaby, men där är ändå Gabriel Paulista den ordinarie mittbacken, som vilades helt senast för att kunna vara pigg och fräsch till denna drabbning. I övrigt är det inga nya skador utan fortfarande frågetecken hos Carlos Soler, Francis Coquelin, Goncalo Guedes och Kevin Gameiro. Samtliga gick bra att ersätta senast. Samarbetet mellan Maxi Gomez och Rodrigo Moreno på topp var en fröjd för ögat att se på, eftersom det gick så bra.

Lille har Renato Sanches och Timothy Weah fortfarande skadade. I övrigt är det inga nya skador eller något annat nytt i truppen. Lagen har fortfarande en usel bortaform och kommer till denna match från en 1 - 2 förlust mot Marseille i ligan. Totalt har Lille två kryss och fyra förluster på sex bortamatcher i franska Ligue 1, vilket är uruselt för ett lag som är med i Champions League. I Champions League har Lille förluster mot Ajax borta (0 - 3) samt Chelsea hemma (1 - 2), innan krysset mot Valencia.

När marknaden öppnade låg oddset på 1.66 på att Valencia tar samtliga tre poäng. I skrivandets stund är oddset uppe i hela 2.05 och det finner jag enormt värde i, med tanke på att Valencia är det bättre laget, som har hittat formen, till skillnad från Lille.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Jose Gaya, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Daniel Wass, Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia, Dani Parejo, Kang-In Lee, Maxi Gomez & Rodrigo Moreno.

Bekräftad startelva Lille:
Mike Maignan, Mehmet Zeki Celik, Jose Fonte, Adama Soumaoro, Domagoj Bradaric, Gabriel, Yusuf Yazici, Benjamin Andre, Boubakary Soumare, Loic Remy & Victor Osimhen.
---

This is the stats tab
This is the post tip