På Mestalla har vi ett öppet möte mellan Valencia och Manchester United, när gruppspelet ska avslutas i Champions League. Valencia är en pytteliten favorit, som kommer att sluta på en tredje plats oavsett utfall av matchen, medan Manchester United måste vinna matchen för att ha en chans att vinna gruppen. Då Manchester United redan är klara, samt att både Valencia och Manchester United är svåra att göra mål på finner jag ett värde i nästan dubbla pengar på att matchen blir målsnål.

När Valencia och Manchester United möttes på Old Trafford rekade jag här att matchen skulle sluta under 2,5 mål. Det blev ett mållöst möte denna gång och nu är jag tillbaka med samma rek igen. Senast de möttes försvarade sig båda lagen alldeles utmärkt och har egentligen, med några få undantag, också gjort det ända sedan dess - i synnerhet i Champions League.

Valencia har spelat endast en match i gruppen som har slutat med fler än tre mål. Då mötte de Young Boys hemma, så det är inte konsigt. Här är alla fem matcher:

Juventus 1 - 0 Valencia
Valencia 3 - 1 Young Boys
Young Boys 1 - 1 Valencia
Manchester United 0 - 0 Valencia
Valencia 0 - 2 Juventus

När Manchester United kommer på besök så blir det betydligt svårare att göra massa mål, vilket för övrigt Valencia inte direkt är kända för. Valencia kommer till mötet med ett oavgjort resultat hemma mot Sevilla i La Liga, som slutade 1 - 1 efter ett sent kvitteringsmål av Mouctar Diakhaby. Målet som Valencia släppte in var otagbart från Pablo Sarabia, men i övrigt var Valencia i vanlig ordning extremt starka defensivt. Endast mot Real Madrid borta (som då gjorde årets match) har Valencia släppt in två mål - annars har de endast släppt in max ett mål akåt och hållit nollan i många av sina matcher.

Så det kommer att bli svårt för Manchester United att göra mål på Valencia. För det måste Manchester United göra, för att ens ha en chans att vinna gruppen. Om Juventus vinner bortamatchen mot Young Boys (till 1,45 i odds) så slutar Manchester United på en andra plats oavsett. Men skulle Juventus spela oavgjort och Manchester United vinna mot Valencia så vinner Manchester United gruppen, eftersom de har gjort fler mål på bortaplan i inbördesmöten mot Juventus.

Förvisso har Manchester United släppt in en del mål på sistone, men detta har varit mot lag som Man City och Arsenal. I Champions League har Manchester United endast släppt in två mål - båda målen har kommit i deras möten med Juventus. Det är svårt att göra mål på Manchester United i Champions League, när Jose Mourinho oftast ställer upp väldigt defensivt. Det har blivit en del mål framåt för Manchester United i ligan och de kommer till mötet med en 4 - 1 vinst hemma mot jumbon Fulham. Dock blir detta möte mycket svårare på bortaplan, mot laget som har släppt in nästminst mål i La Liga.

Allt talar för att vi ska få se ett målsnålt möte igen mellan Valencia och Manchester United. Allt utom oddset 1,88 som är på tok för högt, med tanke på hur det såg ut senast när lagen möttes. Därmed finner jag ett stort värde i oddset och lägger ett spel på under 2,5 mål i matchen. Oddset finnes hos LeoVegas , 888sport & MrGreen .

---
Preliminär startelva Valencia: Neto, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Cristiano Piccini, Carlos Soler, Francis Coquelin, Dani Parejo, Goncalo Guedes, Rodrigo Moreno & Santi Mina.

Preliminär startelva Manchester United: David De Gea, Diogo Dalot, Phil Jones, Chris Smalling, Ashley Young, Nemanja Matic, Paul Pogba, Marcus Rashford, Juan Mata, Jesse Lingard & Romelu Lukaku.
---

This is the stats tab
This is the post tip