bet365 livestreamar matchen.

Årets Supercopa de España innehåller några förändringar, där de största är att:
1) tävlingen ändras från ett tvålagsformat till fyra lag,
2) samt att det inte blir några returmöten utan det är två semifinaler som avgörs direkt,
3) och att hela turneringen spelas på King Abdullah Sports City i Saudiarabien.

De första två förändringar är bra, eftersom det blir endast en semifinalmatch och en finalmatch medan den tredje förändringen är kontroversiell. Det framgår klart och tydligt att detta handlar om pengar, så klart. Semifinalrundan spelas den 8 och 9 januari 2020 och finalen kommer att hållas den 12 januari. Det kommer inte att bli en match om tredje plats. Turneringen innehåller båda finalisterna från förra säsongens Copa del Rey och de återstående högst rankade lagen från ligan, också från förra säsongen.

Först ut Valencia mot Real Madrid. Lagen möttes nyligen i ligan, på Mestalla, där Valencia stod på sig väldigt bra. Valencia hade ledningen fram tills sista sekunden på övertid, då Karim Benzema kvitterade. Denna gång möts inte lagen på Mestalla, utan det är bortaplan även för Valencias del. På sistone har Valencia dragits med ett par skador. Den senaste i raden är att anfallaren Rodrigo Moreno är knäskadad. De övriga anfallarna, Kevin Gameiro och Maxi Lopez, har precis kommit tillbaka från skador.

Real Madrid tog en viktig seger borta mot Getafe med hela 3 - 0, där de imponerade stort. Mest av har Real Madrid något överraskande imponerat i försvarsspelet. På de fem senaste matcher är det bara Valencia som har lyckats göra mål på dem, på Mestalla. Då har Real Madrid mött Espanyol, Barcelona, Bilbao och Getafe senast. Det är inte dåliga lag direkt. Nu när offensiven också har vaknat till liv, efter två mållösa matcher, känner jag att Real Madrid har ett stort övertag i denna semifinal.

Även om Valencia många gånger kan ställa till oreda, speciellt på Mestalla, ska det väldigt mycket till i denna match för att de ska klara av att hålla undan i 90 minuter. Real Madrid är det bättre laget på alla sätt och vis. De har en bättre spelare på samtliga positioner i startelva, de har släppt in mycket mindre mål denna säsong och öst in betydligt fler än vad Valencia har gjort. Då Gameiro, Lopez, Cheryshev och Kondogbia har precis kommit tillbaka från skador tar det ett tag att spela ihop dem igen.

Jag lägger ett spel på att Real Madrid vinner matchen efter fulltid till 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Valencia:
Jaume Domenech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Jose Luis Gaya, Denis Cheryshev, Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Ferran Torres, Kevin Gameiro & Maxi Gomez.

Preliminär startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphaël Varane, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Isco, Karim Benzema & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip