Speltips: Valencia - Villarreal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-04-18 21:00
Land: Internationellt
Liga: Europa League
Odds: 1.90
Tips: BLGM
Spela på Speltips Valencia - Villarreal
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Kvartsfinal, del 2 av 2, i Europa League där vi har ett helspanskt spännande möte på Mestalla mellan Valencia och Villarreal. Detta blir en favorit i repris, då jag för en vecka sedan skrev samma rek. Marknaden har Valencia som en favorit till seger, till cirka 1,80. Precis som senast är jag säker på att även det andra mötet kommer att vara underhållande, fartfylld, offensiv, känslomässig och innehålla mål - där båda lagen har goda chanser att åtminstone göra ett varsitt mål i matchen.

Den första matchen slutade 3 - 1 till Valencia efter två sena mål från gästerna. Båda lagen hade gjort varsitt mål efter cirka en halvtimme in i matchen. Valencia har hittat en harmoni i laget. Det var inte bara i den första kvartsfinalen i Europa League som Valencia vann med 3 - 1 mot Villarreal utan även i derbyn mot Levante i La Liga, med samma siffror. På Valencias hemsidan har tränaren Marcelino gått ut med att spelarna ska hyllas av fansen och media och sagt följande:

"Av de senaste 20 matcherna har vi förlorat en. På en vecka har vi vunnit med 3 - 1 två gånger. Spelarna förtjänar kärlek, respekt och framförallt support från supportrarna. Vi var bra med bollen och utan den. Vi var väldigt noggranna. Målen hjälpte oss att behålla lugnet och spela vårt spel."

Valencia spelar verkligen sitt spel och kontrollerar matcherna på ett riktigt bra sätt.

I Europa League har Valencia som bekant spottat in mål och tagit sig till kvarsfinalen genom att slå ut Krasnodar. Se här:

Europa League: 14/3, 2019
Krasnodar 1 - 1 Valencia

Europa League: 7/3, 2019
Valencia 2 - 1 Krasnodar

När Valencia dessutom gör tre mål borta på Villarreal så är chanserna enorma till att de åtminstone ska göra ett mål hemma också. Dock gör Villarreal också mål på allt och alla i dagsläget. De kommer från en starkt insats borta mot Girona, där Villarreal återigen gjorde mål och vann matchen med 2 - 1. Men... Vad är då anledningen till att de släpper in så många mål? Villarreal har gått och blivit ett aggressivare lag som spelar högre upp på motståndarnas plan och tar betydligt större risker för att lyckas göra mål. Resultatet blir därmed ett och ett annat mål bakåt, så klart.

Samma sak inträffade i det första mötet mot Valencia där Villarreal gick till attack, lämnade stora ytor bakåt och släppte in två mål. Denna gång måste Villarreal vinna matchen med två mål, för att ens ha en chans att gå vidare till semifinalen - så det är full fart framåt direkt som gäller. Efter att ha gjort mål i sina samtliga 10 senaste matcher har Villarreal ett målsnitt på 2,00 gjorda mål på dessa matcher. Mål blir det även mot Valencia - igen.

Villarreal har även spottat in mål i Europa League och tagit sig till kvarsfinalen genom att slå ut Zenit. Se här:

Europa League: 14/3, 2019
Villarreal 2 - 1 Zenit

Europa League: 7/3, 2019
Zenit 1 - 3 Villarreal

Då både Villarreal och Valencia har gjort en massa mål, samt släppt in mål i båda tidigare möten i Europa League, mot sina respektive motståndare, som är betydligt sämre lag än vad Villarreal och Valencia så ska det mycket till för att vi inte ska få se mål från båda håll igen. Villarreal brukar göra mål när det väl gäller men Valencia kommer också att fortsätta producera på Mestalla. Därmed finner jag ett värde i oddset 1,90 på att båda lag gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365.

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Daniel Wass, Facundo Roncaglia, Mouctar Diakhaby, Toni Lato, Ferran Torres, Carlos Soler, Daniel Parejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro & Santi Mina.

Bekräftad startelva - Villarreal:
Andres Fernandez, Jaume Costa, Victor Ruiz, Ramiro Funes Mori, Andrei Ratiu, Alfonso Pedraza, Santiago Caseres, Manuel Trigueros, Manu Morlanes, Gerard Moreno & Daniel Raba.
---
  Valencia - Villarreal
Spela på Speltips Valencia - Villarreal Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 16 April 2019 - 09:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tyskland U21 - Rumänien U21
Fotboll - U21-EM - Tyskland asian -1
1.90
21:00  Norge - England
Fotboll - Dam-VM - Under 2,5 mål
1.80
21:00  Spanien U21 - Frankrike U21
Fotboll - U21-EM - Spa mål i 1:a halvlek
1.98
21:00  Venezuela - Argentina
Fotboll - Copa America - BLGM Nej
1.75
21:00  Uruguay - Peru
Fotboll - Copa America - Uruguay håller nollan
2.00
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset tor 27/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming