SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio Municipal Jose Zorrilla där Real Valladolid är på jakt efter sin tredje raka ligaseger när Levante kommer på besök. Det är ett möte mellan två lag som befinner sig på den nedre halvan av tabellen, där båda lagen har varit framgångsrika i sina offensiv. Båda lagen har också släppt in en hel del mål inledningsvis och det är jag övertygad om fortsätter när de ställs mot varandra. Chansen är väldigt stor att vi får se en underhållande fotbollsfest.

Efter en bedrövlig start på säsongen där Valladolid var utan seger i de åtta första omgångar, med tre kryss och fem förluster, har de tagit sig i kragen och steppat upp ordentligt. Valladolid har imponerat stort i sina två senaste matcher, där det har blivit segrar över Athletic Bilbao hemma med 2 - 1 och Granada borta med 3 - 1. Det är ett riktigt starkt facit, att lyckas näta fem gånger mot två defensivt skickliga lag - men mindre bra att de fortsätter släppa in mål, vilket de har gjort i alla tio ligamatcher.

Levante har spelat en match mindre än Valladolid, där de har både gjort och släppt in ett mål mindre än gästerna. På nio matcher har Levante krigat ihop sju poäng. De fyra senaste matcherna har slutat med resultatsiffrorna 1 - 1 mot Celta Vigo, Granada, Alaves och Elche. Levante är ett anfallsglatt gäng som fyller på med många spelare vid kontringar och omställningar. Längst fram har de en vass offensiv med anfallarna José Luis Morales, Roger Marti, Daniel Gómez Alcón och Gonzalo Melero.

Valladolid får klara sig utan backarna Javi Moyano och Kiko Olivas, som är långtidsskadade medan Levante har ett avbräck på mittfältaren Enis Bardhi. Marknaden har Valladolid som en liten favorit till seger, men det är inte så mycket som skiljer dessa två lag när det kommer till kvalité. Båda lagen är vassa i sina offensiv samtidigt som de dras med bekymmer i defensiven, där de har problem med att hålla tätt. Därmed finner jag ett värde till nästan dubbla pengar på att vi får se mål från båda lagen i matchen.

Speltips Valladolid - Levante:
Båda lag gör mål - odds 1.95 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martínez, Bruno González, Joaquín Fernández, Pablo Hervías, Óscar Plano, Fede San Emeterio, Rubén Alcaraz, Fabian Orellana, Sergi Guardiola & Marcos André.

Bekräftad startelva - Levante:
Daniel Cárdenas Lindez, Son, Ruben Vezo, Sergio Postigo, Carlos Clerc, Rubén Rochina, José Campaña, Mickael Malsa, Gonzalo Melero, José Luis Morales & Roger Marti.
---

This is the stats tab
This is the post tip