De regerande mästarna Real Madrid åker till Estadio José Zorrilla för att ta sig an Real Valladolid i den spanska La Liga. Eftersom Atletico Madrid äntligen har börjat tappa poäng i toppen av tabellen har Real Madrid, som ligger på en andra plats med sex poäng upp till första platsen, fått en öppning. Då gäller det att fortsätta vinna matcher - något jag är helt övertygad om att Real Madrid också gör. Valladolid ligger på den sista nedflyttningsplatsen och dras med skador, så de ska inte ha något att sätta emot.

Valladolid har haft ett enklare spelschema på sistone och ändå misslyckats med att plocka fler än en poäng. Problemet har varit att laget har haft oerhört svårt att komma till avslut, i kombination med att laget läcker in mål. Efter att ha förlorat mot tabelljumbon Huesca med 1 - 3 och sedan Alaves med 0 - 1 blev det 1 - 1 senast mot Eibar, där Valladolids enda skott på mål kom på en straffspark. Lucas Olaza drog på sig sitt femte gula kort och är avstängd. Sedan tidigare är det skador på Óscar Plano, Raúl García, Javi Sánchez, Pablo Hervías, Jawad El Yamiq och Marcos de Sousa. Det är väldigt många avbräck för en liten trupp.

I media målas Real Madrids skadebekymmer upp mer och mer. Skumt, i mitt tycke. Ändå har laget tre raka ligasegrar över Huesca med 2 - 1, Getafe med 2 - 0 och Valencia med samma siffror. Anledningen är att det bara egentligen är två stycken startelva spelare som är borta. Det är högerbacken Daniel Carvajal och mittbacken Sergio Ramos. De övriga spelarna, Marcelo, Éder Militão, Álvaro Odriozola, Federico Valverde och Rodrygo är inte ordinarie i Zidanes startelva. Daniel Carvajal har ersatts utmärkt av Lucas Vazquez, som har spelat högerback i många matcher samt att Nacho gör ett bra jobb i Sergio Ramos frånvaro.

Tveksam till start är Eden Hazard, men han har inte direkt saknats i en Real Madrid offensiv som fortsätter att leverera mål.

Nej, jag har svårt att se Valladolid sätta några käppar i hjulet för Real Madrid. Därmed spelar jag på att Real Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Real Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller en Valladolid seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Real Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en tredje raka Real Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Valladolid - Real Madrid:
2 asian -1. Odds 2.08 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martínez, Bruno Gonzalez, Joaquín Fernández, Luis Perez, Rubén Alcaraz, Kike Perez, Roque Mesa, Fabian Orellana, Saidy Janko & Sergi Guardiola.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Raphael Varane, Nacho Fernandez, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Marco Asensio, Mariano Díaz & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip