Real Valladolid har en tuff uppgift framför sig när de gästas av Sevilla på José Zorrilla Stadium, i den spanska La Liga. Efter att ha åkt ur Champions League har Sevilla lagt all fokus på ligaspelet och tagit två starka segrar utan insläppt mål. Valladolid är indragna i bottenkampen och har tre poäng ner till nedflyttningen, där formen ändå får ses som okej, då laget har tre kryss, en vinst och en förlust på de fem senaste matcher. Dock kommer det att bli svårt att ta poäng mot formstarka Sevilla.

Valladolid kommer till matchen från en mållös tillställning borta mot Osasuna, där Valladolid inte skapade så värst mycket. Statistiken visar fyra skott på mål, men dessa var knappast farliga. Det positiva är att Valladolid äntligen lyckades hålla nollan efter att ha släppt in mål i nio raka ligamatcher, samt tre cupmatcher under tiden, men det tvivlar jag på att de gör mål Sevilla. Valladolid får återigen klara sig utan skadade Kiko Olivas, Raul Garcia, Pablo Hervias och Marcos de Sousa.

Trots en hel del avbräck efter Sevillas derbyvinst mot Real Betis med 1 - 0 kunde de prestera på topp i sin senaste match mot pånyttfödda Elche. Sevilla saknade Diego Carlos och Joan Jordan, på grund av avstängning, samt att Lucas Ocampos vilades helt och skadade Fernando på mittfältet ersättare av Nemanja Gudelj - som gjorde ett lysande jobb. Det blev en bekväm 2 - 0 seger där Sevilla var omöjliga att bryta ner. Sevilla har tre poäng upp till tabelltrean Real Madrid och är därmed involverade i titelracet, även om det är nio poäng upp till tabellettan Atletico Madrid - med elva matcher kvar att spela i La Liga.

Om Sevilla ska fortsätta klättra i tabellen och utmana stormakterna, vilket de är fullt kapabla till, krävs det en seger mot ett bottenlag som Valladolid. Med tre spelare tillbaka i startelvan och en lysande form, både i defensiven och offensiven, är det en stor sannolikhet till att Sevilla kammar hem samtliga poäng. Därmed lägger jag ett spel på en rak Sevilla seger i matchen.

Speltips Valladolid - Sevilla:
2 - odds 1.93 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Celta Vigo:
Roberto Jimenez, Lucas Olaza, Jawad El Yamiq, Joaquín Fernández, Saidy Janko, Fabian Orellana, Roque Mesa, Ruben Alcaraz, Oscar Plano, Shon Weissman & Sergi Guardiola.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Real Madrid:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Karim Rekik, Nemanja Gudelj, Oliver Torres, Joan Jordan, Suso, Youssef En-Nesyri & Papu Gómez.
---

This is the stats tab
This is the post tip